AC Milan vrouwen voetbalshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het Puma AC Milan thuisshirt 2021-2022 voor dames. Dit tenue draagt het vrouwenelftal van AC Milan tijdens de Serie A Women en Coppa Italia Women wedstrijden in 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L en XL.

Het AC Milan vrouwen voetbalshirt 2021-2022 heeft dit jaar als thema ''MOVE LIKE MILAN.'' Het tenue is geïnspireerd door de elegantie, stijl en creativiteit van de stad Milaan. De traditionele zwarte en rode banen zijn dit jaar een eerbetoon aan de wolkenkrabbers in de stad Milaan, die het groeiende internationale karakter van de stad bevestigen! De banen op het AC Milan thuisshirt 2021-2022 hebben dit jaar verschillende diktes, maar zijn wel symmetrisch. De middelste zwarte baan is het breedst en naar de zijkanten worden de zwarte banen smaller. Daarnaast is het AC Milan thuistenue 2021-2022 dit seizoen uitgerust met een v-hals. De mouwen van het tenue zijn geheel rood en verder bevat het tenue aan de zijkanten zwarte meshpanelen. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor BANCO BPM. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: SEMPRE MILAN. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de speelsters van het AC Milan vrouwenelftal schitteren in dit tenue? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het tenue van Milan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!