Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen 2018-2019 - Zwart/Roze

Koop hier het nieuwe zwart/roze Paris Saint Germain pak voor kinderen. Dit pak kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak van PSG is namelijk beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 158, 170 en 176. Dit betreft het trainingspak of warming-up pak,  welke door de club wordt gebruikt om in te trainen of de warming-up in af te werken ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Het pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. 

Het trainingsjack is zwart met roze accenten en een baseball collar. Verder zijn de logo's van de club en Fly Emirates vertegenwoordigd op het jack, evenals de swoosh van Nike. Deze swoosh is roze. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits. Verder bevatten de schouders en mouwen van het pak een roze strip, welke weer is verdeeld in flitsende strepen. De trainingsbroek van dit pak is blauw met een rode strip aan de zijkanten. Ook op de tech trainingsbroek staan de logo's van de club en Nike. Daarnaast bevat de broek zakken en valt deze strak om de benen. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Neymar JR, Di Maria, Draxler, Lucas, Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit trainingspak? Klik op de button(s) om deze te kopen!