SKU: CW1665-043

 

Bestel hier direct en snel het nieuwste Paris Saint Germain trainingspak voor volwassenen en kinderen. Dit betreft het allernieuwste trainingspak van Paris Saint Germain, welke je vanaf nu voor alle leeftijden kunt bestellen. Dit Paris Saint Geramin trainingspak is namelijk voor baby's (maten 74, 82, 86, 92), als voor peuters en kleuters (104, 110, 116, 128), als voor andere kindermaten (128, 140, 152, 164 en 176), als voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar. Dit trainingspak dragen de spelers van Paris Saint Germain tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden dit seizoen. Dit trainingspak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Het Paris Saint Germain trainingsjack 2021 is geheel zilver en wordt gekenmerkt door de roze band over de mouwen. Deze kleur komt ook weer terug in de badge van Paris Saint Germain op de borst. Op de borst staan bovendien de logo's van Jordan Brand en sponsor ALL. Het trainingsjack is verder uitgerust met een doorlopende rits en bevat twee zakken met een rits aan de zijkanten. De tailleband aan de onderzijde van het jack zorgt ervoor dat het jack de perfecte pasvorm heeft. Op de mouwen van het jack staat bovendien de naam van de stad. De jumpman van Jordan fungeert daarbij als letter A. 

De Paris Saint Germain trainingsbroek is geheel zwart met roze accenten. De zijkanten van de Paris Saint Germain trainingsbroek voor 2021 bevatten een diagonale roze taping. Verder bevat deze broek twee zakken aan de zijkanten en heeft deze broek een strakke pasvorm. Daarnaast zijn de logo's van de club en Jordan Brand vertegenwoordigd op de trainingsbroek. Deze logo's zijn (zwart/)roze. Aan de onderkant van de rechterpijp prijkt de naam van de stad in het roze: PARIS. De jumpman fungeert daarbij als letter A. Bij de onderkant van de trainingsbroek zitten strakke elastische sluitingen zodat de broek strak blijft zitten. Deze zijn ook uitgevoerd met een rits, zodat je ze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De bovenkant van de trainingsbroek van Paris Saint Germain bevat een FlyVent tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Het Paris Saint Germain trainingspak 2021 bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elasthaan. Bovendien is het trainingspak uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als spelers als Neymar, Mbappé, Kean, Icardi, Di Maria, Rafinha, Silva, Herrera, Draxler, Kimpembe, Florenzi, Verratti en andere sterren in dit trainingspak schitteren? Klik dan direct op de buttons!

Koop deze producten