Paris Saint Germain trainingspak - Zwart/roze

Koop hier het nieuwste zwart/roze PSG trainingspak voor kinderen en volwassenen. Dit pak wordt door spelers als Neymar JR, Silva, Draxler, Di Maria, Cavani en andere spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit pak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Het trainingsjack van PSG is zwart en wordt gekenmerkt door de baseball collar. Verder bevat het jack twee zakken en bevindt zich over de schouders en mouwen een flitsende, roze strip. Deze strip is weer verdeeld in dunnere strepen. Op de borst van het jack prijken de logo's van de club en Nike. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk is bovendien roze. De mouwen van dit jack zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen, maar waardoor je nog wel voldoende bewegingsvrijheid hebt. Ook sponsor Fly Emirates staat op de borst. De achterzoom van het jack is wat langer en biedt de optimale bescherming.


De trainingsbroek van het pak is ook zwart met aan de zijkanten een roze strip. Deze taping bevat ook weer dunne lijnen. Ook deze broek bevat twee zakken aan de zijkanten, om dingen in op te bergen. Op de broek prijken ook weer de logo's van Nike en de club. De bovenkant van de trainingsbroek van PSG bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm perfect aan kan passen. De onderkant van de PSG trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.