Paris Saint Germain training shirt 2019-2020 - Grijs/Rood

Koop hier het nieuwe witte PSG trainingsshirt voor 2019-2020 voor kinderen of volwassenen. Dit training shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS , S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen.

Het shirt van Nike is donker grijs met rode accenten en een Vapor hals. De vapor hals van het trainingsshirt is een combinatie tussen een diagonale en een rechte hals. De binnenkant van het Paris Saint Germain trainingsshirt voor 2019-2020 bevat een rode taping. Deze taping loopt door over de achterkant van het shirt. Verder zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordig op het shirt. Deze logo's zijn ook rood. De mouwen van het trainingstenue betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale prestatie. Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Alves, Di Maria, Draxler, Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!