Paris Saint Germain Vaporknit training sweater 2019/2020

Koop hier het de donker grijze Paris Saint Germain trainingssweater voor 2019-2020. n de authentic versie. Dit is de versie die ook daadwerkelijk door de spelers van PSG wordt gedragen tijdens de trainingen gedurende 2019-2020. Deze training top is uitgerust met de Vaporknit technology. Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De Vaporknit technology zorgt ervoor dat de sweater nog lichter is en nog strakker om het lichaam valt. Deze technologie zorgt er tevens voor dat zweet en vocht nog sneller naar buiten wordt getransporteerd en dat je nog meer snelheid kan maken op het veld. Deze unieke technologie van Nike combineert bewegingsvrijheid met ventilatie. De reden hiervan is dat de training top gemaakt is met van enkele garen op de gebieden waar je ventilatie het meest nodig hebt en dubbele garen waar er een grotere behoefte is aan sterkere structuur. Deze methode van constructie is zo gedetailleerd, dat de ventilatiegaatjes direct in het shirt geïmplementeerd zijn van het begin. Het garen heeft een getextureerd oppervlakte en is robuust, wat het mogelijk maakt voor Nike om minder garen te gebruiken zonder dat het materiaal doorzichtig wordt

De zip training sweater is grijs met rode accenten en een hoge hals. De rode accenten komen vooral terug in de logo's van Nike en de club op de borst. De binnenkant van de top bevat een rode taping en deze taping loopt door over de achterkant van de Paris Saint Germain trainingssweater.  De hoge hals bevat een rits tot de borst. Verder zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op deze sweater. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Deze top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Draxler, Di Maria Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in deze top? Klik op de button(s) om de sweater te kopen!