Paris Saint Germain zip training sweater kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwe rode zip trainingssweater voor 2019-20 voor kinderen. Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze training top kan je kopen in de volgende KIDS maten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft de sweater, welke door de club wordt gebruikt als drill top in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen.

De zip training sweater is grijs met rode accenten en een hoge hals. De rode accenten komen vooral terug in de logo's van Nike en de club op de borst. De binnenkant van de top bevat een rode taping en deze taping loopt door over de achterkant van de Paris Saint Germain trainingssweater.  De hoge hals bevat een rits tot de borst. Verder zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op deze sweater. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Deze top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Draxler, Di Maria, Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in deze top? Klik op de button(s) om de sweater te kopen!