Paris Saint Germain training sweater kinderen 2021-2022

Koop hier de Jordan Brand Paris Saint Germain training sweater 2021-2022voor kinderen. Deze training top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze training top kan je kopen in de volgende KIDS maten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft de sweater, welke door de club wordt gebruikt als drill top in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Deze training top is onderdeel van het Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022. 

De Paris Saint Germain training sweater 2021-2022 is dit seizoen geheel wit met op de mouwen een diagonale band in de clubkleuren. Deze banen zijn blauw/rood/wit. Dit is kenmerkend voor het nieuwe Nike Strike template.  Op de borst staa de jumpman van Jordan Brand en het logo van de club. Op  het midden van de sweater staat het logo van sponsor Allt (Accor Live Limitless). De onderzijde van de linkermouw bevat bovendien de naam van de stad: PARIS. De jumpman van Jordan Brand fungeert daarbij als letter A. De hoge hals bevat een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Deze top bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit spandex  is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Draxler, Di Maria Verratti, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in deze top? Klik op de button(s) om de sweater te kopen!