Paris Saint Germain Elite Training Sweater 2021-2022

Koop hier het de witte Paris Saint Germain Elite training sweater 2021-2022 voor volwassenen. Deze training sweater is onderdeel van het officiële Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022. Dit betreft de authentic versie. Dit is de versie die ook daadwerkelijk door de spelers van PSG wordt gedragen tijdens de trainingen gedurende 2020-2021. Deze training top is uitgerust met de Dri Fit Advanced technology. Deze training top bestaat voor 90% uit polyester en 10% uit elastaan uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De Dri Fit Advanced technology zorgt ervoor dat de sweater nog lichter is en nog strakker om het lichaam valt. Bovendien plakt het materiaal minder aan het lichaam. Deze technologie zorgt er tevens voor dat zweet en vocht nog sneller naar buiten wordt getransporteerd en dat je nog meer snelheid kan maken op het veld. Deze unieke technologie van Nike combineert bewegingsvrijheid met ventilatie. De reden hiervan is dat de training top gemaakt is met van enkele garen op de gebieden waar je ventilatie het meest nodig hebt en dubbele garen waar er een grotere behoefte is aan sterkere structuur. Deze methode van constructie is zo gedetailleerd, dat de ventilatiegaatjes direct in het shirt geïmplementeerd zijn van het begin. Het garen heeft een getextureerd oppervlakte en is robuust, wat het mogelijk maakt voor Nike om minder garen te gebruiken zonder dat het materiaal doorzichtig wordt.

De Paris Saint Germain training sweater 2021-2022 is dit seizoen geheel wit met op de mouwen een diagonale band in de clubkleuren. Deze banen zijn blauw/rood/wit. Dit is kenmerkend voor het nieuwe Nike Strike template.  Op de borst staat de jumpman van Jordan Brand en het logo van de club. Op  het midden van de sweater staat het logo van sponsor All (Accor Live Limitless). De onderzijde van de linkermouw bevat bovendien de naam van de stad: PARIS. De jumpman van Jordan Brand fungeert daarbij als letter A. De hoge hals bevat een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Deze top bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit spandex  is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Draxler, Di Maria, Verratti of andere spelers van de Franse club schitteren in deze training sweater. Klik op de button(s) om de sweater te kopen! Deze tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology!