Paris Saint Germain voetbalshirt kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste PSG shirt voor kinderen! Dit shirt van Paris Saint Germain heeft een speciale pasvorm voor KIDS en is gebaseerd op het shirt waarin de club de wedstrijden speelt dit jaar. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en ook voor peuters en kleuters van 1 jaar, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12 jaar. Dit shirt is in verschillende kindermaten beschikbaar, dus voor baby's, little boys of de grotere kinderen. Van 0-17 jaar! In dit Nike voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champipns League wedstrijden gedurende 2018-2019 in het Stade de France.

Het PSG shirt is zoals altijd overwegend blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de flitsende rode banen over het midden van het shirt. Deze banen zijn geïnspireerd door geluidsgolven en staan symbool voor het geluid dat de supporters van de club maken in het Parc Des Princes. Ook de mouwen zijn uitgerust met flitsende banen over de mouwen. Daarnaast bevat het shirt een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode strip met aan de zijkanten twee witte banen. In de band op de achterkant is een gouden lelie verwerkt. De binnenkant van de kraag bevat de tekst: ICI C'EST PARIS. Op de voorkant van het nieuwe tricot prijken de logo's van de club, Nike en Fly Emirates. Dit nieuwe shirt wordt gedragen door sterren als Mbappé, Neymar, Silva, Verratti,  Cavani, Matuidi, Di Maria en nog meer sterren.

In de shops kan je je Paris Saint Germain voetbalshirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Klik op de buttons als je dit shirt wilt kopen!