Paris Saint Germain authentic Match voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van PSG gedragen wordt en is uitgerust met het ADV Dri Fit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Verder zijn de mouwen van dit voetbalshirt uitgerust met een extra strip, waardoor deze nog beter mee bewegen met de beweging van je armen. Dit tenue wordt door Paris Saint Germain gedragen tijdens de Ligue 1, Coupe de France en Champions League thuiswedstrijden in het Parc Des Princes. 

Het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 is het eerste thuistenue met het logo van Jordan Brand. Het basketkbalmerk is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en is ieder jaar verantwoordelijk voor één van de Paris Saint Germain collecties. Dit jaar heeft het Paris Saint Germain voetbalshirt dan ook een basketbalthema. Het tenue is namelijk geïnspireerd door de outfits van de Chicago Red Bulls. Het PSG thuisshirt is geheel blauw met twee verticale banen over de body van het tenue. Deze banen staan symbool voor het Hechter design, dat door de club in 1973 geïntroduceerd werd. Voor het eerst bevat het Hechter design geen witte en rode banen. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals in de clubkleuren van de club. De ronde hals is overwegend rood en wordt geflankeeerd door witte banen met subtielere rode lijnen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen.  Op de borst prijken de logo's van de club en Jordan Brand en op het midden van het tenue staat sponsor ALL. De binnenkant van de hals bevat een graphic in de kleuren van de Franse vlag: blauw/wit/rood. Hier is ook het logo van Jordan Brand verwerkt, evenals de naam van de stad: PARIS. Deze is ook zichtbaar aan de achterkant van het tenue en hierin is de naam van de stad verwerkt: PARIS. Subsponsor QNB staat op de linkermouw.

Het Paris Saint Germain authentic MATCH voetbalshirt 2021-2022 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe voetbalshirt wordt gedragen door sterren als Neymar, Mbappé, Marquinhos, Di Maria, Kean, Verratti, Icardi, Draxler, Paredes, Luis, Bakker, Kimpembe, Bernat en nog meer spelers. Klik direct op de buttons om het Paris Saint Geramin authentic voetbalshirt te bestellen. In de shops kan je je Paris Saint Germain voetbalshirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer.