Paris Saint Germain keepersshirt voor kinderen

Koop hier het nieuwste PSG keepersshirt voor 2019-2020 voor kinderen. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS.  Dit shirt wordt door de keepers van PSG gedragen tijdens de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020.. Dit shirt wordt dit seizoen onder andere gedragen door Navas, Rico en Bulka. 

Het Paris Saint Germain keepersshirt is dit seizoen overwegend donkergroen en wordt gekenmerkt door de diagonale strepen over het shirt. Deze banen zijn een combinatie van donkergroen en paars. Daarnaast bevat het tenue een aantal vlakken in deze kleuren. Deze hebben het zogenaamde brushed effect. Het tenue bevat een ronde hals met een taping aan de achterkant. De achterkant van het tenue is geheel groen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het shirt staat de nieuwe hoofdsponsor ALL. Het logo van Nike betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo werd door het Amerikaanse sportmerk veelal in de jaren '90 gebruikt. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik op de buttons om dit keeper shirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de keepers zoals Navas en de andere keepers.