Paris Saint Germain uitshirt voor dames 2019-2020

Koop hier het nieuwste PSG uit shirt dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen/dames. Dit shirt betreft de damesversie van het shirt dat de mannen van Paris Saint Germain dragen. Dit shirt kan je kopen in de XS, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Paris Saint Germain dit seizoen de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden. Het shirt is dit seizoen een ode aan de stad Parijs, de monumenten in de stad en de successen van de club.

Het nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van 1989-1990. Dit is het eerste seizoen waarin Nike kledingsponsor van PSG was. Het tenue heeft vrijwel hetzelfde design als het voetbalshirt van destijds. Het voetbalshirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door de navy blauwe en rode baan over de linkerkant van het tenue. Daarnaast bevat het tenue een all-over jacquard print van diagonale banen. In deze print is de naam van de club verwerkt: PARIS. Daarnaast bevat het tenue een klassieke polokraag met twee knopen. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een speciale tag. Deze tag bevat een verwijzing naar de 30 jarige samenwerking tussen Nike en PSG. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue staat sponsor ALL. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Neymar JR, Mbappé, Icardi, Cavani, Draxler, Di Maria, Verratti en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!