Paris Saint Germain Vapor Match 3e Shirt 2019/2020

Koop hier het nieuwste PSG Champions Legue authentic shirt voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Jordan Brand voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van PSG gedragen wordt en is uitgerust met het VAPORKNIT systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Verder zijn de mouwen van dit voetbalshirt uitgerust met een extra strip, waardoor deze nog beter mee bewegen met de beweging van je armen.

In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Het nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van 1989-1990. Dit is het eerste seizoen waarin Nike kledingsponsor van PSG was. Het tenue heeft vrijwel hetzelfde design als het voetbalshirt van destijds. Het voetbalshirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door de navy blauwe en rode baan over de linkerkant van het tenue. Daarnaast bevat het tenue een all-over jacquard print van diagonale banen. In deze print is de naam van de club verwerkt: PARIS. Daarnaast bevat het tenue een klassieke polokraag met twee knopen. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een speciale tag. Deze tag bevat een verwijzing naar de 30 jarige samenwerking tussen Nike en PSG. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue staat sponsor ALL. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Neymar JR, Mbappé, Icardi, Cavani, Draxler, Di Maria, Verratti en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!