Merk: SKU: DN2709-102

Koop hier de Match versie van het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Paris Saint Germain voetbalshirt is de spelersversie en wordt ook echt door de spelers van Paris Saint Germain gedragen. Dit voetbalshirt is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV. systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het voetbalshirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Het tenue bevat extra ventilatiezones voor de perfecte ventilatie. Verder zijn de mouwen van dit voetbalshirt uitgerust met een extra strip, waardoor deze nog beter mee bewegen met de beweging van je armen.

Het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar wit en heeft het Hechter design. Evenals het Paris Saint Germain thuisshirt bevat het voetbalshirt een brede baan, geflankeerd door twee dunnere banen. De brede baan is blauw en de dunnere banen rood. Het Paris Saint Germain voetbalshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het tenue bevat een ronde hals en de bovenkant van de borst bevat een ronding. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en aan de onderkant van de linkermouw bevindt zich een label in de kleuren van de Franse vlag: rood/wit/blauw. Hoofdsponsor Qatar Airways staat op het midden van het voetbalshirt en subsponsor GOAT op de linkermouw.  De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen zodat je droog en comfortabel blijf. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Wil je net als de spelers van Paris Saint Germain het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt.

Koop deze producten