Paris Saint Germain Match 3e Shirt 2021-2022

Koop hier de Match versie van het Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022 in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Paris Saint Germain voetbalshirt is het voetbalshirt dat ook echt door de spelers van PSG gedragen wordt en is uitgerust met het Nike Dri Fit ADV. systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Het tenue bevat extra ventilatiezones voor de perfecte ventilatie. Verder zijn de mouwen van dit voetbalshirt uitgerust met een extra strip, waardoor deze nog beter mee bewegen met de beweging van je armen.

Het Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022 is dit jaar overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de brede grijze band net onder borst. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere horizontale grijze lijnen. De zijkanten van het tenue bevatten een zwarte taping met blokken en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De swoosh van Nike prijkt in het rood op beide mouwen. Op het midden van de borst staat de badge van de club. Dit is een monochrome badge. Het logo is namelijk geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/rood. Het tenue bevat een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat een cirkel met daarin cijfers. Deze cijfers staan symbool voor de departementen van de stad. In het midden van de cirkel bevindt zich de bekende ''Fleur-de-lis'', het symbool van de stad Parijs. Hoofdsponsor ALL versiert het midden van het tenue. De Paris Saint Germain MATCH voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV. technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Messi, Mbappé, Neymar, Ramos, Hakimi, Wijnaldum, Icardi, Di Maria, Alcantara, Herrera, Verratti, Draxler, Kimpembe en andere spelers en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!