Paris Saint Germain 3e shirt 2022-2023 - Dames

Merk: Nike
SKU: DN2733-102
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Bestel hier direct en snel het Nike Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 voor dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. Dit shirt betreft de damesversie van het Paris Saint Germain derde tenue. Dit Paris Saint Germain 3e shirt voetbalshirt kan je kopen in de XS, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie en beker. Dit tenue heeft een speciale pasvorm voor vrouwen en wordt bovendien gedragen door het vrouwenelftal van Paris Saint Germain. 

Het Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022 is dit jaar overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de brede grijze band net onder borst. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere horizontale grijze lijnen. De zijkanten van het tenue bevatten een zwarte taping met blokken en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De swoosh van Nike prijkt in het rood op beide mouwen. Op het midden van de borst staat de badge van de club. Dit is een monochrome badge. Het logo is namelijk geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/rood. Het tenue bevat een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat een cirkel met daarin cijfers. Deze cijfers staan symbool voor de departementen van de stad. In het midden van de cirkel bevindt zich de bekende ''Fleur-de-lis'', het symbool van de stad Parijs. Hoofdsponsor ALL versiert het midden van het tenue. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Wil je net als de spelers en speelsters van Paris Saint Germain het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt.