Engeland Vapor Match uitshirt 2020-2021

Koop hier direct en snel de Vapor Match versie van het Engeland uitshirt 2020-2021.  Het authentic shirt is het shirt dat de spelers van het nationale elftal ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Dit betreft dus niet de replica versie. De authentic shirts van Engeland zijn duurder dan de replica versie, omdat deze zijn uitgerust met het zogenaamde VaporKnit systeem van Nike. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. Voordelig aan de technologie is dat het shirt 10% lichter is dan eerdere authentic shirts van Nike, het bevat 50% meer stretch en de shirts drogen 25% sneller. Het nieuwe garen heeft verder een geborstelde kwaliteit, waardoor het zeer aangenaam voelt tegen de huid.

et Engeland uitshirt bevat dit jaar een all-over print. Deze print is in het materiaal van het tenue verwerkt. Het voetbalshirt is overwegend blauw en bevat een all-over print van een verzameling leeuwen. Deze print is geïnspireerd door het logo van de FA, welke gekenmerkt wordt door de drie leeuwen. De bijnaam van het nationale voetbalelftal van Engeland is dan ook ''The Three Lions.'' Hiermee is het tenue ook een eerbetoon aan de band tussen de supporters en het nationale elftal. Verder bevat het Engeland tenue een klassieke polokraag met twee knopen. In deze knopen is een tekst verwerkt: ''We are Lions/We Are England’’. Daarnaast is het tenue voorzien van rode accenten. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een rode taping in de vorm van een bliksemschicht. Ook de logo's van Nike en de voetbalbond zijn rood of een combinatie van navy/rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst de badge van de FA. De ster boven deze badge verwijst naar het winnen van het WK in 1966.  

Wil jij net als de spelers in dit Engeland uitshirt schitteren? Klik dan op de buttons! In deze shops kun je het tenue van Engeland ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Dit shirt kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!