Koop hier de authentic versie van het Engeland uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.  Het authentic voetbalshirt betreft het voetbalshirt dat de spelers van het nationale elftal ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. De authentic voetbalshirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. De authentic voetbalshirts zijn ook lichter en vallen strakker om het lichaam. 

Het Engeland uitshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door het Engeland uitshirt van 1990. In 1990 speelde Engeland het WK in Italië en behaalde het de halve finale. Het voetbalshirt van Engeland is volledig rood en bevat blauwe details. De kraag is donkerblauw en bevat een design van dunne lichtblauwe blokken. De band aan de onderkant van de mouwen is ook donkerblauw. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: lichtblauw/donkerblauw. De ster boven het logo verwijst naar het winnen van het WK van 1966. De achterkant van de hals bevat de bijnaam van het nationale voetbalelftal: 3LIONS. De Engeland voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen zodat je droog en comfortabel blijf. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Wil jij net als de spelers van Engeland dit Engeland Dri Fit ADV uitshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het Engeland tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten