Engeland trainingspak 2020-2021 - Kinderen

Bestel hier direct het Engeland trainingspak 2020-2021 voor kinderen. Het Engeland trainingspak voor kinderen kun je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak is namelijk beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit pak wordt door het Engelse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2020-2021. Dit Engeland pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. 

Het Engeland trainingsjack is geheel blauw en wordt vooral gekenmerkt door de diagonale band over de mouwen. Deze print bevat dunne blauwe, witte en rode lijnen. Ook de swoosh van Nike is verplaatst. Deze staat in het blauw/rood op de mouwen. De mouwen bevatten bovendien een print van golven. De linkerborst bevat het logo van de FA, inclusief een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1966. De mouwen zijn gemaakt van een super elastisch materiaal, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt als je deze top draagt. Verder heeft het jack een doorlopende rits en bevat het twee zakken aan de zijkanten.  De trainingsbroek van dit pak is navy blauw en wordt ook gekenmerkt door de diagonale taping op het midden. Deze taping heeft dezelfde kleuren als de taping op de mouwen van trainingstrui.  Verder bevat de trainingsbroek een tailleband aan de bovenkant.De onderkant van de broek bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. Verder is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en prijken de logo's van Nike en de FA op de broek. De broek is gemaakt van een elastisch materiaal, die zich perfect aanpast naar de vorm van de benen. Dit wordt door Nike ook wel de toelopende fit genoemd. Deze broek valt vooral strak om de enkels en kuiten.

Dit Engeland trainingspak 2020-2021 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit nieuwe Engeland trainingspak voor kinderen en volwassenen te bestellen.