Bestel hier direct het Nike Engeland voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit voetbalshirt speelt het Engelse voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en overige interlands in de periode 2022-2023. 

Het Engeland thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het Engeland voetbalshirt van 1996. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe accenten. De schouders zijn donkerblauw en naar het midden van de mouwen wordt de tint blauw steeds lichter middels een gradiënt effect van dunne strepen. De band aan de onderkant van de mouwen is ook een combinatie van donkerblauw en lichtblauw. Het voetbalshirt bevat alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Het Engeland thuisshirt is uitgerust met een ronde hals met daaronder een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond. De ster boven het logo verwijst naar het winnen van het WK van 1966. De binnenkant van de hals bevat de bijnaam van het nationale voetbalelftal: 3LIONS. De Engeland voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers op het veld dragen
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Wit/Blauw/Lichtblauw

Wil jij net als de spelers van Engeland in dit Engeland thuisshirt 2022-2023 schitteren? Klik dan op de buttons! In deze winkels kun je het Engeland thuisshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

Koop deze producten