Bestel hier het Nike Engeland uitshirt 2022-2023 voor kinderen. Het Engeland voetbalshirt kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit voetbalshirt is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.  In dit voetbalshirt speelt Engeland de WK 2022 uitwedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. 

Het Engeland uitshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door het Engeland uitshirt van 1990. In 1990 speelde Engeland het WK in Italië en behaalde het de halve finale. Het voetbalshirt van Engeland is volledig rood en bevat blauwe details. De kraag is donkerblauw en bevat een design van dunne lichtblauwe blokken. De band aan de onderkant van de mouwen is ook donkerblauw. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: lichtblauw/donkerblauw. De ster boven het logo verwijst naar het winnen van het WK van 1966. De achterkant van de hals bevat de bijnaam van het nationale voetbalelftal: 3LIONS. De Engeland voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers op het veld dragen
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Rood/Blauw/Lichtblauw

Klik direct op de buttons om het Engeland uitshirt voor kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het Engeland voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Engeland bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Koop deze producten