Engeland trainingsjack 2020-2021 - Navy

Bestel hier het nieuwe Engeland trainingsjack 2020-2021 voor volwassenen. Dit jack kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit jack is onderdeel van het Engeland trainingspak en wordt door het nationale elftal van Engeland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de andere interlands gedurende 2020-2021. Dit jack wordt ook gedragen bij het afspelen van het volkslied. 

Het Engeland trainingsjack 2020-2021 is dit jaar geheel navy blauw en bevat een horizontale band over de borst. Deze band bevat een all-over print, welke verwijst naar het design van het voetbalshirt van het nationale voetbalelftal. De print bestaat namelijk uit een mix van leeuwen. Dit is een verwijzing naar het logo van de FA en de bijnaam van het Engelse voetbalelftal: The Three Lions. Deze print is bovendien verwerkt in de taping over de mouwen van het nieuwste Engeland trainingsjack. Verder is dit Engeland trainingsjack uitgerust met een hoge hals met een doorlopende rits tot de borst. De zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken en op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en Nike. De ster boven het logo van de FA verwijst naar het gewonnen WK van 1966. Klik direct op de buttons om dit officiële Engeland anthem trainingsjack te bestellen. Directe levering! 

Wil jij net als de spelers van Engeland in dit trainingsjack schitteren? Klik op de buttons om dit jack exclusief te kopen!