Chelsea Vapor MATCH Champions League uitshirt 2019-2020

Koop hier het authentic VAPOR MATCH Chelsea 3e shirt van Nike voor volwassenen met all-over camouflage print. Dit is het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de uitwedstrijden in de Champiosn League en FA Cup, maar ook in een aantal wedstrijden in de Premier League. Het 3e shirt betreft namelijk het alternatieve uitshirt. Het authentic of VAPOR MATCH uitshirt van de Londenaren is uitgerust met de Nike Vaporknit technology. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht en zweet nog sneller naar de buitenkant van het shirt wordt getransporteerd. Bovendien valt dit authentic shirt van Chelsea strak om het lichaam en beweegt het perfect mee met de bewegingen van je lichaam wanneer je hoge snelheden behaalt. De mouwen van het shirt zijn namelijk uitgerust met een speciale stretchstape. Het shirt bevat een stretch materiaal, waardoor deze een slim fit pasvorm heeft. Het logo van de club op de linker borst bevat een 3D logo, welke het shirt nog lichter maakt. Het shirt stelt alles in is staat om de perfecte wedstrijd te spelen.

Het Chelsea 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is dit jaar geïnspireerd door de tenues van de jaren '90. Het voetbalshirt is overwegend zwart met een all-over print. Deze all-over print bevat onder andere de initialen van de club: CFC. Deze initialen hebben het lettertype van de programmaboekjes van Chelsea in de jaren '90. Daarnaast is het tenue uitgerust met een diagonale old-skool hals in het oranje/zwart/wit. Dit design komt ook weer terug in de banen aan de onderkant van de mouwen. De tint oranje doet met name denken aan de tint oranje van het Chelsea uitshirt van de periode 1994-1996. De hals bevat ook nog een zwart/witte strip met daarin de naam van de club: CHELSEA FC.  Op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea en op het midden van het shirt staat sponsor YOKOHAMA TYRES. Het logo van Nike betreft het zogenaamde Nike Futura logo. Dit loog werd voor het laatst gebruikt op tenues in de jaren '90. De linkermouw bevat het logo van Hyundai.  Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Pulisic, Abraham, Mount, Kanté, Hudson-Odoi, Willian, Zouma, Gilmour, Giroud en andere spelers. Dit shirt kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.