Arsenal trainingspak 2021-2022 - Rood/Zwart

Koop hier het rode Arsenal trainingspak 2021-2022 voor kinderen of volwassenen. Dit adidas trainingspak van Arsenal kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL Dit pak wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens de trainingen voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en andere wedstrijden in 2021-2022.  Dit pak bestaat uit een drill top en trainingsbroek.

De Arsenal training sweater van het Arsenal trainingspak 2021-2022 is rood en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan je verbergen onder een vlak wanneer je deze naar boven doet. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen. Aan de  bovenkant van de mouwen zijn de strepen wit en naar de onderkant van de mouwen lopen deze over in het rood. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas in het wit en op de linker borst prijkt het Arsenal logo. Sponsor Fly Emirates versiert het midden van de training top. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt. De raglanmouwen zorgen ervoor dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer voor een optimale bescherming. De sweater bestaat voor 100% uit polyester. De trainingsbroek van het Arsenal pak is zwart en bevat twee zakken aan de zijkanten. Op de broek prijkt ook het logo van de club, evenals het adidas logo in het mint. De broek bevat bovendien meshpanelen voor de perfecte ventilatie. De drie adidas strepen zijn mint groen. Deze broek valt strak om de benen en bestaat voor 100% uit polyester. Daarnaast bevat de Arsenal trainingsbroek aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in de broek kunnen trainen. 

Wil jij net als sterren als Aubameyang, Pépé, Saka, Martinelli, Willian, Lacazette, Partey, Tierney en andere spelers  dit strakke Arsenal pak dragen? Klik dan op de buttons om dit pak te kopen!