Arsenal trainingsshirt 2020-2021 - Geel/Roze/Blauw

Koop hier het nieuwe Arsenal trainingsshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt van The Gunners kan je vanaf nu in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL kopen. Dit shirt wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021

Arsenal trainingsshirt is dit jaar geel met roze en lichtblauwe details. De drie strepen van adidas zijn op de rechtermouw roze en op de andere mouw blauw. Verder bevat het training shirt van Arsenal een ronde hals, welke iets breder is dan voorgaande seizoenen. Het logo van adidas staat op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de Londense club. Ook deze logo's zijn roze en blauw.  Fly Emirates (Emirates Fly Better) staat op het midden van het shirt. De mouwen van het trainingsshirt betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit shirt is gemaakt van 100% polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Lacazette, Özil, Xhaka, Aubaymeyang en andere schitteren in dit Arsenal trainingsshirt? Klik dan op de button om het shirt te kopen voor kinderen en volwassenen.