Arsenal training sweater 2021/2022 - Rood

Koop hier de rode adidas Arsenal training sweater 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Deze training sweater wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens de training en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2021-2022. Deze top kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De training top is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

De training sweater van het rode Arsenal trainingspak 2021-2022 is geheel rood en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan je verbergen onder een vlak wanneer je deze naar boven doet. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen. Aan de  bovenkant van de mouwen zijn de strepen wit en naar de onderkant van de mouwen lopen deze over in het rood. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas in het wit en op de linker borst prijkt het Arsenal logo. Sponsor Fly Emirates versiert het midden van de training top. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt. De raglanmouwen zorgen ervoor dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer voor een optimale bescherming. De sweater bestaat voor 100% uit polyester. De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in dit pak kunnen trainen. 

Wil jij net als sterren als Aubameyang, Pépé, Saka, Martinelli, Willian, Lacazette, Partey, Tierney en andere spelers deze adidas Arsenal training sweater dragen? Klik dan op de buttons om de Arsenal training top te kopen!