Arsenal voetbalshirt lange mouwen 2021-2022

Koop hier het nieuwe Arsenal voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit nieuwe longsleeve shirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden wedstrijden gedurende dit seizoen.  Dit shirt kan je vanaf nu kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Arsenal thuisshirt 2021-2022 werd gelanceerd met het motto: ''WHERE WE BELONG.'' Het voetbalshirt bevat dit jaar een iets ander design dan voorgaande jaren. De body van het tenue is namelijk niet geheel rood, maar bevat een brede rode verticale band. De zijkanten van het tenue zijn wit. Dit betreft zowel het design van de voorkant als de achterkant van het tenue. Het tenue heeft dit jaar witte mouwen met aan de onderkant een rode band en een subtiele donkerblauwe lijn. Dit design komt ook terug in de kraag van het tenue. Dit betreft een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag, de zogenaamde adidas EQT hals. De adidas strepen staan in het donkerblauwe op de schouders en de binnenkant van de hals bevat het Arsenal For Everyone logo. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het embleem van de club. Op het midden van het tenue staat het Emirates Fly Better logo van sponsor Fly Emirates. De linkermouw is uitgerust het logo van VISIT RWANDA. De Arsenal tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Saka, Aubameyang, Tavares, Pépé, Xhaka, Willian, Rowe, Lacazette, Martinelli, Tierney, Partey en nog meer sterren. Klik op de buttons om het shirt te kopen!

.