Arsenal voetbalshirt lange mouwen 2018-2019

Koop hier het nieuwe Arsenal voetbalshirt met lange mouwen van 2018-2019 voor kinderen of volwassenen. In dit nieuwe longsleeve shirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende dit seizoen.  Dit shirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Arsenal shirt is dit jaar weer overwegend rood en bevat een melange achtige print over de body van het shirt. Ter hoogte van de borst bevindt zich een driehoek. Deze driehoek symboliseert het stadion van de club. De mouwen van het tenue zijn geheel wit en bevatten op het midden een rode band. Deze band is verdeeld in dunnere strepen. De hals betreft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt.  PUMA is ook dit jaar kledingsponsor van de club en staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst bevat het iconische logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. Dit shirt is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Mkhitaryan, Ramsey, Özil en Aubameyang.