Arsenal voetbalshirt kinderen 2019-2020

Scoor hier het nieuwste Arsenal thuisshirt 202-2021 voor kinderen van adidas. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar. Dit is het tenue waarin Arsenal speelt tijdens de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2020-2021. 

Het Arsenal voetbalshirt is dit seizoen een ode aan de Art Deco stijl van de jaren '30 en '40 en met name het Arsenal logo van de periode 1936-1949. Dit logo werd gekenmerkt door een zeshoek met daarin de initialen van de club en de letter A. Het zigzagpatroon op het Arsenal thuisshirt 2020-2021 is geïnspireerd door dit logo. Bovendien is het tenue een ode aan de East Stand, de tribune van de fanatieke supporters in het voormalige stadion van de club: Highbury.  De body van het tenue is rood met een zigzagprint van strepen in verschillende tinten rood. Dit jaar hebben adidas en de club een iets donkerdere tint rood voor het tenue gebruikt. Verder bevat het voetbalshirt witte mouwen met aan de onderkant twee rode lijenen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een witte, ronde hals. De addidas strepen op de zijkanten van het tenue zijn ook wit. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het embleem van de club. Op het midden van het tenue staat sponsor Fly Emirates. De linkermouw is uitgerust het logo van VISIT RWANDA. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de kanon uit het Arsenal logo. De Arsenal tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit Arsenal voetbalshirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Aubameyang en andere sterspelers. Klik op de button om het shirt te kopen!