Arsenal voetbalshirt kinderen 2018-2019

Scoor hier het nieuwste Arsenal shirt voor kinderen. Dit tenue kan je voor zowel baby's, peuters als kleuters kopen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Het Arsenal shirt voor KIDS kan je dus kopen in alle leeftijden, van kinderen vanaf 1 jaar tot en met 15 jaar.

Deze foto betreft een afbeelding van het nieuwste Arsenal thuisshirt. In dit shirt spelen The Gunners de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2018-2019. Het Arsenal shirt is dit seizoen opnieuw overwegend rood en wordt gekenmerkt door de melange achtige print over de body van het shirt. Ter hoogte van de borst staat een driehoek. Deze driehoek symboliseert het stadion van de club. De mouwen van het shirt zijn geheel wit met een rode band ter hoogte van het midden. Deze band is verdeeld in dunnere strepen. Verder staan op de borst de logo's van de club en PUMA en komt het logo van de Duitse kledingsponsor in het terug op de schouders en mouwen. Verder is het nieuwste thuisshirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Op het midden van het shirt voor kinderen staat het logo van Fly Emirates en de achterkant van het voetbalshirt bevat de iconische kanon uit het logo van de club. 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Özil, Ramsey, Lacazette, Mkhitaryan, Aubameyang en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!