13 november 2017

Zwitserland thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Zwitserland thuisshirt voor de periode 2018-2019 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de Zwitserse voetbalbond en Puma. In dit nieuwe shirt speelt het Zwitserse voetbalelftal de WK 2018 thuiswedstrijden in Rusland. Bovendien speelt het land van bondscoach Petkovic in dit shirt de wedstrijden in de UEFA Nations League, waarbij het land ingedeeld is in Divisie A. Daarnaast wordt het thuisshirt gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Puma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Duitse sportmerk is 1998 kledingsponsor van het nationale elftal en heeft met de bond nog een contract tot 2020. Check hieronder de details van het nieuwe tenue.

Zwitserland thuis shirt en tenue WK 2018

Het nieuwe Zwitserland voetbalshirt voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print over de body van het shirt. Deze unieke print is geïnspireerd door de topografie van de bergen van Zwitserland. Daarnaast bevat ook dit shirt gradient details. Puma heeft dit jaar op al haar voetbalshirts een gradient design van flitsende stippen aangebracht. Op het nieuwe shirt van het Zwitserse voetbalelftal bevindt zich een gradient Puma T7 strip over de mouwen. In deze strip is het logo van het Duitse sportmerk verwerkt. Het logo van het merk staat bovendien op het midden van de borst. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een brede v-hals, welke is geïnspireerd door de tenues van de jaren '80. Ook de binnenkant van de hals bevat een witte strip. Ook de vlag van het land is aanwezig op het shirt. Deze prijkt zowel op de linker borst als aan de binnenkant van de kraag. Het rechter deel van de vlag aan de binnenkant van de kraag is uitgerust met een speciaal detail. Hierin is de naam van het land in verschillende talen verwerkt: SCHWEIZ - SUISSE - SVIZZERA - SVIZRA. De rechter borst bevat het logo van de Zwitserse voetbalbond, Schweizerischer Fussballverband (SFV). Daarnaast bevat de achterkant van het tenue de naam van het land: SUISSE. De achterkant van het trikot is verder geheel rood. Het nieuwe Zwitserland tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van het bond en Puma staan. De kousen zijn overwegend rood met aan de bovenkant een witte strip.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De authentic tenues van het Zwitserse voetbalelftal zijn bovendien uitgerust met de Puma evoKNIT technology. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Shaqiri, Xhaka, Lichtsteiner, Mehmedi, Behrami, Embolo, Djourou en andere sterspelers. Check nu ook het Zwitserland uitshirt voor 2018-2019. 

Zwitserland voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van het Zwitserse voetbalelftal kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande online winkel kan je het Zwitserland shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook tijdens het WK en de periode erna op het shirt dragen. Wil je andere en goedkopere producten van Zwitserland bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Zwitserland shirt in deze SHOP!