Nike lanceert zwart tech fleece Chelsea joggingspak voor 2017-2018

Ook Chelsea goes tech fleece! Nike heeft deze week een tech fleece joggingspak voor de spelers van de Londense club gepresenteerd. Het is dit jaar voor het eerst het geval dat Nike ook voor de clubs waarvan het kledingsponsor is dit speciale trainingspak lanceert. In het tech fleece pak wordt natuurlijk niet getraind. Het wordt vooral door de spelers gedragen wanneer zij zich op de club bevinden en dan vooral rondom de trainingen van de Londense club. Het tech fleece pak is namelijk het perfecte pak om in te chillen of relaxen na een zware wedstrijd of training. Het pak bestaat uit een vest en joggingsbroek, welke gemaakt zijn van het speciale Nike tech fleece materiaal. Daarover straks meer. Het thema van het pak voor 2017-2018 is BLACK! Check hieronder de details van het nieuwe trainingspak van Chelsea.

Zwart Chelsea Nike tech fleece vest en joggingsbroek 2017-2018

Het tech fleece Nike Chelsea vest voor 2017-2018 is geheel zwart. Door Nike wordt deze kleur ‘’Black Heather’’ genoemd. Verder komen er geen andere kleuren terug op het vest, behalve de swoosh van Nike. Deze is op de rechter borst gepositioneerd en is turquoise. Dit is dezelfde licht blauwe tint als het Champions League trainingspak van Chelsea. De andere borst bevat het logo van de club van manager Conte. Verder wordt het vest gekenmerkt door de hoge capuchon. Omdat de hoody wat hoger geplaatst is, kan je je hier lekker in verstoppen. Bovendien bevat de capuchon extra vlakken en een kap! De mouwen van het jack zijn de bekende raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze wat strakker om het lichaam vallen en ook nog eens perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. Het jack bevat sowieso een getailleerde fit, wat betekent dat deze wat strakker om het lichaam valt. En dat niet alleen. Tech fleece heeft ook als doel dat het lekker voelt. Dat kunnen we beamen! Reden hiervan is de combinatie van materialen, waarvan het jack is gemaakt. Dit jack bestaat namelijk deels uit katoen (66%) en deels uit polyester (34%), wat het jack niet alleen een zachte touch geeft. Het zorgt er ook voor dat je warm blijft na of voor een training. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat het jack super licht is. Nike heeft haar tech fleece pakken dit jaar ook uitgerust met een v-baan over de borst. Deze zogenaamde chevron is geïnspireerd door de 26 graden chevron op de populaire windrunners van het merk. De windrunner werd door het Amerikaanse sportmerk in 1968 geïntroduceerd als eye-catcher van de kledinglijn van het merk. Veertig jaar na dato is het windjack nog steeds mateloos populair. Dit is ook de reden dat Nike voor iedere club een windrunner heeft gelanceerd. Ook twee zakken mogen niet ontbreken op dit jack. Deze zijn natuurlijk aan de zijkanten geplaatst.

Het nieuwe Chelsea joggingspak wordt compleet gemaakt door een broek in dezelfde kleur. Deze broek is ook nog eens gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. En ook de broek heeft een getailleerde pasvorm. De fit van de broek kan deels aangepast worden. De bovenkant van de joggingsbroek bevat een elastische tailleband, waarmee dit gedaan kan worden. De onderkant van de broek is uitgerust met zogenaamde cuffs, welke strak om de enkels vallen. Ook ter hoogte van de kuiten heeft de broek de toelopende pasvorm. Op de broek staan ook weer de logo’s van Nike en Chelsea en de broek bevat ook twee zakken met een rits. In dit nieuwe pak zien we sterren als Hazard, Kanté, Fabregas, Morata, Bakayoko, Diego Costa, Zappacosta, Alonso, Willian, Pedro en andere sterren de komende maanden! Wil je meer weten over dit pak? Check dan ook ons speciale blog over het tech fleece trainingspak!

Nike Chelsea tech fleece pak kopen

Het nieuwe Chelsea tech fleece Nike pak kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van het vest is € 120,- en de prijs van de broek is € 90,. Dat is vrij prijzig, maar dan heb je wel wat. Wil je andere of goedkopere Chelsea producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Nike tech fleece pak exclusief in deze winkel!