11 september 2017

Chelsea Champions League trainingspak 2017-2018

De spelers en staf van Chelsea dragen dit seizoen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden een nieuw trainingspak. Chelsea neemt het dit seizoen in de groepsfase van het kampioenenbal op tegen AS Roma, Atletico Madrid en FC Quarabag. Vanaf dit seizoen is Nike verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe trainingspakken. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een overeenkomst voor vijftien seizoen, waardoor Nike in ieder geval tot de zomer van 2033 de tenues en trainingskleding van ''The Blues'' verzorgt. Dit betekent ook dat het Champions League logo niet meer op de pakken van Chelsea staat. Adidas heeft namelijk de exclusieve rechten hiervoor en van de Duitse kledingsponsor heeft de Engelse club afscheid genomen. Check hieronder de details van het nieuwe pak.

Licht blauw Chelsea training top en trainingsbroek Champions League

Het nieuwe Chelsea CL trainingspak voor 2017-2018 bestaat ook dit jaar weer uit een training top en een strakke tech trainingsbroek van Nike. Het nieuwe Champions League trainingspak heeft dezelfde kleuren als het 3e shirt of camouflage voetbalshirt van de club. De drill top is namelijk licht blauw en wordt gekenmerkt door de navy blauwe accenten. Deze navy blauwe details komen terug in de strip over de schouders en mouwen en in een band aan de achterkant van de drill top. De Nike training sweaters bevatten ook dit jaar weer een hoge hals met een rits tot de borst. Verder worden de sweater gekenmerkt door de strakke mouwen, welke aan de onderkant duimgaten bevatten. De training top valt nog strakker om het lichaam door het materiaal en design van de mouwen. De mouwen zijn namelijk raglanmouwen, welke getailleerd om de armen vallen. Ook de duimgaten geven dit effect. Op de borst van de training top prijken de logo's van de club en Nike en verder bevat de training top een langere achterzoom. Deze training top is door Nike in een replica versie en authentic versie gelanceerd. De authentic versie, welke duurder is, is uitgerust met de revolutionaire Aeroswift technology van Nike. Deze tops vallen nog getaillleerd om het lichaam, zijn nog lichter en transporteren nog sneller vocht naar de buitenkant van de tops.

Het pak wordt compleet gemaakt door een navy blauwe Chelsea trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten een licht blauwe strip, welke ook weer is verdeeld in dunne horizontale strepen. Deze strip loopt ongeveer tot de knieën. Op de broek mogen natuurlijk de logo's van de club en Nike niet ontbreken. Bovendien heeft de Champions League trainingsbroek van Chelsea een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral rondom de kuiten en enkels getailleerd valt. De broek is dan ook gemaakt van een elastisch materiaal. De pasvorm van de broek kan ook aangepast worden door middel van de elastische tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek. Hiermee kan je de broek wat losser en strakker doen.

Zoals alle Nike trainingspakken is ook dit nieuwe Chelsea pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder dit jaar lanceerden de Londense club en het Amerikaanse sportmerk al een ander trainingspak. Dit pak is overigens ook te koop in combinatie met een trainingsjack.

Chelsea Champions League trainingspak kopen

Het nieuwe licht blauwe Chelsea trainingspak voor 2017-2018 kan je kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online shops. Dit pak kan je namelijk bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De drill top en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De drill top en broek hebben voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen € 55,-. Wil je andere Chelsea producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe pak vanaf nu in DEZE ONLINE STORE

of deze SHOP

of deze winkel!