13 september 2017

Chelsea 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van Chelsea is vandaag ook officieel bekend gemaakt door Nike en de Engelse club. In dit shirt speelt Chelsea vooral de uitwedstrijden in de Champions League en in de FA Cup. Chelsea neemt het in poule C van de Champions League op tegen Atletico Madrid, AS Roma en Quarabag FC. Dit is het eerste alternatieve Chelsea uitshirt van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van The Blues en beide partijen hebben een contract tot 2032. Het thema van alle 3e shirt van Nike is ''DAZZLE CAMO'' en dat is ook bij het nieuwe 3e shirt van de Engelse kampioen het geval. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van Chelsea.

Wil je direct het nieuwe camouflage shirt van Chelsea kopen? Koop het in deze online winkel (inclusief officiële bedrukking)

Chelsea camouflage 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Chelsea 3e shirt is overwegend grijs (door Nike ''antraciet'' genoemd) en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print over het gehele shirt. Zowel de voorkant als de achterkant bevat deze print.  Verder bevat het tenue ook licht blauwe details. Deze turquoise accenten zijn vooral te vinden in de strip over de schouders en mouwen. Op het midden van de mouwen wordt deze strip onderbroken door een ruimte. Hier worden de verschillende badges geplaatst. Tijdens de wedstrijden in Europa dragen ''The Blues'' de Champions League en respect badge op het shirt en tijdens de wedstrijden in de competitie draagt de club de officiële Premier League badge op het tenue. Ook deze zijkanten van het tenue bevat een strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Een speciaal detail bevindt zich ook op de achterkant van het shirt. Aan de onderkant is namelijk middels een gradient print de naam van de club verwerkt: CHELSEA FC. Verder bevat het shirt een crew neck en staan op de borst de logo's van Nike en de club van trainer Conte. De swoosh van Nike op de rechter borst is overigens ook licht blauw. Sponsor van de Engelse kampioen is Yokohama Tyres. Het logo van de bandenfabrikant versiert in het wit het midden van het tenue. Yokohama en Chelsea hebben in ieder geval nog een verbintenis tot 2020. 

Het nieuwe Chelsea 3e tenue wordt compleet gemaakt door een antraciet grijs broekje met all-over camouflage print. Dit short bevat aan de zijkanten een licht blauwe strip en is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband, waarmee het broekje strakker en losser gedaan kan worden. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook antracies en bevatten een licht blauwe swoosh. Zoals alle tenues van het Amerikaanse sportmerk zijn ook de nieuwe Chelsea tenues uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Hazard, Morata, Kanté, Bakayoko, Pedro, Willian, Fabregas, David Luiz, Marcos Alonso en nog meer sterren. Eerder lanceerden de club en Nike al een nieuw thuisshirt en uitshirt.

Chelsea camouflage voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chelsea 3e shirt voor 2017-2018 kan je pas vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. Dit kan voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het broekje is € 39,95 voor volwassenen en voor KIDS € 34,95. De kousen zijn € 17,95. In deze winkels kan je het nieuwste Chelsea shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Wil je andere Chelsea producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwste Chelsea shirts in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en iets goedkoper)

of DEZE SHOP

Technische informatie Chelsea authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

Chelsea en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het nieuwe thuisshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.