Yokohama FC voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Yokohama FC en kledingsponsor Puma hebben deze week de nieuwe Yokohama FC voetbalshirts 2023 gepresenteerd. Deze tenues draagt de Japanse voetbalclub tijdens de J-League en bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023. Vorig seizoen eindigde Yokohama FC als tweede in de J2 League en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau. Puma is dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de Yokohama FC voetbalshirts. Het Duitse sportmerk volgt Hummel op als kledingsponsor.

Yokohama FC thuisshirt 2023

Het Yokohama FC thuisshirt 2023 is natuurlijk weer lichtblauw. De club is in 1998 opgericht en ontstaan uit twee andere Japanse voetbalclubs: de Flügels en de Marinos. De Flügels droegen blauw/witte voetbalshirts. Echter omdat deze voetbalshirts qua kleuren teveel leken op de voetbalshirts van de Marinos, besloot men in lichtblauwe voetbalshirts te gaan spelen. Dit seizoen bevat het tenue een design van horizontale en verticale blokken. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een donkerblauwe ronde hals. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Puma en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Onodera Group staat op het midden van het tenue. Zowel op de borst als op de achterkant van het tenue staan de logo's van verschillende andere sponsors. De rechtermouw is uitgerust met de officiële J-League badge en de binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

Yokohama uitshirt 2023

Het Yokohama FC uitshirt 2023 is overwegend wit en bevat hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een design van horizontale en verticale blokken. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe accenten. Zoals alle Puma tenues zijn de Yokohama FC tenues ook uitgerust met de Puma DryCell technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Yokohama FC voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ogawa, Nguyễn Công Phượng, Hasegawa, Inoue, Ogawa, Arai, Nduka, Mineiro, Ito en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Check andere voetbalshirts van Japanse clubs in deze webshop!

Yokohama FC thuisshirt 2023

Yokohama FC uitshirt 2023