Kawasaki Frontale voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Kawasaki Frontale en kledingsponsor Puma hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Kawasaki Frontale de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Kawasaki Frontale op de tweede plek in de J-League en dus speelt de club in deze tenues ook de wedstrijden in de Aziatische Champions League dit seizoen. Puma is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Kawasaki Frontale voetbalshirts. Het Duitse sportmerk fungeert sinds 2011 als kledingsponsor van de ''Azzurro Nero''.

Kawasaki Frontale thuisshirt 2023

De body van het Kawasaki Frontale thuisshirt 2023 is lichtblauw en bevat een design van zeven diagonale zwarte banen. Deze zeven banen staan symbool voor de zeven wijken in de stad en de clubkleuren zijn geïnspireerd door de clubkleuren van de Braziliaanse voetbalclub Grêmio, waarmee Kawasaki Frontale warme banden heeft. Het Kawasaki Frontale thuisshirt bevat zwarte mouwen met aan de onderkant een witte band. Ook de ronde hals van het tenue heeft deze kleurencombinatie. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Puma en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Boven dit logo staan zes gouden sterren, welke verwijzen naar de vier landskampioenschappen en de twee bekers die de club gewonnen heeft. Hoofdsponsor Fujitsu staat op het midden van het tenue en bovendien bevat het voetbalshirt de logo's van Anker, Renosy, PWC, SMBC en nog een aantal andere subsponsors. Op de rechtermouw prijkt de officiële J-League badge. Het Kawasaki Frontale thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Kawasaki Frontale uitshirt 2023

Het Kawasaki Frontale uitshirt 2023 is beige en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De diagonale banen zijn bijna niet zichtbaar, omdat deze vrijwel dezelfde tint hebben als het overige gedeelte van het voetbalshirt. Het Kawasaki Frontale uitshirt is verder uitgerust met een ronde hals in het zwart/wit en de band aan de onderkant van de mouwen is ook zwart. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Zoals alle Puma voetbalshirts zijn de Kawasaki Frontale voetbalshirts uitgerust met de Puma DryCell technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Kawasaki Frontale voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Songkrasin, Marcinho, Ienaga, Oshima, Kobayashi, Damiao, Tachibanada en andere spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Andere voetbalshirts van Japanse voetbalclubs check je in deze fanshop!

Kawasaki Frontale thuisshirt 2023

Kawasaki Frontale uitshirt 2023

Kawasaki Frontale thuistenue 2022-2023