Hokkaido Consadole Sapporo voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Hokkaido Consadole Sapporo en kledingsponsor Mizuno hebben deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Hokkaido Consadole op de tiende plek in de Japanse competitie. Het Japanse sportmerk Mizuno verzorgt sinds 2021 de tenues van de Japanse voetbalclub en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design van de Hokkaido Consadole voetbalshirts.

Hokkaido Consadole Sapporo thuisshirt 2023 

Het Hokkaido Consadole Sapporo thuisshirt 2023 heeft opnieuw een design van verticale rode en zwarte banen. Op de achterkant van het voetbalshirt staan twaalf banen, welke verwijzen naar de supporters als twaalfde man. In totaal bevat het voetbalshirt 27 banen en dit getal komt overeen met het aantal jaar dat de club bestaat. Sinds 1995 heeft de club de naam Hokkaido Consadole Sapporo. De rood/zwarte kleurencombinatie heeft de club al sinds de oprichting in 1935. De Japanse club werd in 1935 opgericht als Toshiba Soccer Club en was het bedrijfsteam van fabrikant Toshiba. In 1995 verhuisde de club naar Sapporo. Het bedrijf Toshiba wilde geen profclub in Kawasaki starten, omdat er daar meerdere grote profclubs waren en men vooral veel te duchten had van topclub Verdy Kawasky. In Sapporo werd de club met open armen verwelkomd en werd de naam van de club veranderd in Cansadole Sapporo. Consadole is een samenvoeging van de woorden olé (het woord voor aanmoediging) en het Japanse woord dosanko (de mensen van Hokkaido).

De mouwen en de ronde hals van het Hokkaido Consadole Sapporo voetbalshirt zijn ook rood/zwart. Op de rechterborst staat het logo van Mizuno en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Ishiaya versiert het midden van het tenue en zowel op de achterkant als op de mouwen staan de logo's van verschillende andere sponsors. De linkermouw bevat ook de officiële J-League badge. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten en onderkant een rode baan. De kousen zijn zwart met verticale rode lijnen.

Hokkaido Consadole Sapporo uitshirts 2023

Het Hokkaido Consadole Sapporo uitshirt 2023 is zwart en bevat een print van witte diamanten met vlekken. Dit voetbalshirt bevat een ronde hals en alle logo's staan in het wit op het tenue. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant dunne witte lijnen. De kousen zijn aan de bovenkant wit en lopen middels een design van horizontale zwarte en witte lijnen naar de onderkant over in het wit. De Japanse voetbalclub heeft ook een alternatief uitshirt. Het Hokkaido Consadole Sapporo 3e voetbalshirt is volledig wit en bevat een print van de visuil van Blakiston uit het clublogo. Alle logo's op dit tenue zijn zwart en staan ook op dezelfde plek als op de andere tenues. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de bovenkant zilvere lijnen. Dit is ook het design van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Hokkaido Consadole Sapporo voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shinji Ono, Gabriel Xavier, Sarchat, Nishi, Kobayashi, Nakashima en andere spelers. Deze nieuwe voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Japanse voetbalclubs? Check het in deze winkel!

 

Hokkaido Consadole Sapporo thuisshirt 2023

Hokkaido Consadole Sapporo uitshirts 2023

Hokkaido Consadole Sapporo 3e voetbalshirt 2023