Nagoya Grampus voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Nagoya Grampus en kledingsponsor Mizuno hebben afgelopen week de nieuwe Nagoya Grampus voetbalshirt 2023 gepresenteerd. In deze voebtalshirts speelt Nagoya Grampus de Japanse J-League en bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023. Vorig seizoen eindigde de club uit Nagoya op de achtste plek in de Japanse voetbalcompetitie. Mizuno is dus verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Nagoya Grampus voetbalshirts. In Europa is het Japanse sportmerk de kledingsponsor van Lazio Roma.

Nagoya Grampus thuisshirt 2023

Tot 2008 stond de club bekend als Nagoya Grampus Eight en sinds de start van de J-League in 1993 speelt Nagoya Grampus de thuiswedstrijden in het Mizuho of Toyota Stadium. Begin jaren '90 won de club voor het eerst in de geschiedenis de Japanse beker. ''Grampus'' won onder leiding van Arsene Wenger in 1995 de Emperor's Cup en eindigde het als tweede in de competitie. Het Nagoya Grampus Eight voetbalshirt heeft dit seizoen een lichtere tint rood en bevat een all-over print van de letters van de club, die in elkaar verwerkt zijn: NGE. Daarnaast bevat het tenue gele details. Een deel van de polokraag is geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het tenue bevatten een witte band. Op de rechterborst staat het logo van Mizuno en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee kampioenschappen (2010 en 1972) en het twee keer winnen van de J-League (1995 en 1999). Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor GR86 en het tenue bevat zowel op de mouwen als op de achterzijde van het tenue en boven de logo's van Mizuno en de club nog logo's van verschillende andere sponsors. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Nagoya Grampus uitshirt 2023

Het Nagoya Grampus uitshirt 2022 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het voetbalshirt bevat een gele polokraag met oranje accenten en heeft dezelfde all-over print als op het thuisshirt. De band aan de zijkanten van het voetbalshirt is oranje. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten en rode band. De kousen zijn wit met grijze en rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Nagoya Grampus voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Soma, Kakitani, Leonardo, Junker, Castro, Nagai, Paula, Yamada en nog meer spelers. De nieuwe Nagoya Grampus voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de club. Andere J-League voetbalshirts vind je in deze winkel!

Nagoya Grampus thuisshirt 2023

Nagoya Grampus uitshirt 2023