Sagan Tosu voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Sagan Tosu (de voormalige voetbalclub van Fernando Torres) en kledingsponsor New Balance hebben deze week de nieuwe Sagan Tosu voetbalshirts 2023 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de Japanse club de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. Sagan Tosu eindigde vorig seizoen op de elfde plek in de Japanse competitie. Ook dit jaar is New Balance weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Sagan Tosu voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds medio 2015.

Sagan Tosu thuisshirt 2023

Het Sagan Tosu voetbalshirt is een opvallende verschijning en dat komt vooral omdat het voetbalshirt roze details bevat. Dit is overigens niet altijd het geval geweest. Pas sinds 2006 heeft het tenue roze accenten. De Japanse voetbalclub werd in 1997 opgericht en speelde de eerste jaren in geheel blauwe tenues. De tint roze op de Sagan Tosu voetbalshirts wordt sindsdien ''Sagan Pink'' genoemd. Het Sagan Tosu thuisshirt 2023 heeft een design van verticale lichtblauwe en roze banen op de voorkant. Deze banen worden onderbroken door flitsende horizontale strepen. De V-hals van het voetbalshirt is ook een combinatie van lichtblauw en roze. De band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw met een roze label. Op de rechterborst staat het logo van New Balance en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor K versiert het midden van het tenue en verder staan er verdeeld over het voetbalshirt verschillende andere logo's. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het motto van de Japanse voetbalclub: ''We are Sagan''. De rechtermouw is uitgerust met de officiële J-League badge. Het Sagan Tosu uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten roze panels. De kousen zijn ook lichtblauw met een roze lijn.

Saga  Tosu uitshirt 2023

Het Sagan Tosu uitshirt 2023 is wit met een all-over print in het roze. Deze print symboliseert de vogel uit het clublogo. De V-hals van het tenue heeft een iets andere tint roze en de branding van New Balance op het uitshirt is lichtblauw. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met roze accenten. Zoals alle tenues van New Balance zijn de Sagan Tosu voetbalshirts uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Nishikawa, Iwasaki, Tashiro, Togashi, Naganuma en andere spelers. Deze voetbalshirts kun je alleen in de officiële clubshop bestellen. Andere voetbalshirts van Japanse voetbalclubs vind je in deze fanshop!

 Sagan Tosu thuisshirt 2023

Sagan Tosu uitshirt 2023