Wydad Casablanca voetbalshirts 2023

Wydad Casablanca en kledingsponsor Macron hebben deze week de nieuwe Wydad Casablanca voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Marokkaanse voetbalclub de wedstrijden de Botala Pro, beker, Afrikaanse Champions League en WK wedstrijden. Omdat Wydad Casablanca vorig seizoen de Afrikaanse Champions League gewonnen heeft, neemt de club ook deel aan het WK voor clubteams, welke van 1 februari tot 11 februari plaats vindt in Marokko. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Wydad Casablanca voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2019.

Wydad Casablanca thuisshirt 2023

Het Wydad Casablanca thuisshirt 2023 is volledig rood en wordt gekenmerkt door de print van geometrische vormen (welke wat weg hebben van stenen) op de bovenkant en mouwen. Op de borst bevindt zich een horizontale zilveren lijn en ook het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen is zilver. De linkerborst is uitgerust met het logo van Wydad Casablanca. Dit logo is een combinatie van goud en rood. Boven het logo staan twee gouden sterren en onder het logo drie gouden sterren. De drie sterren verwijzen naar het drie keer winnen van de CAF Champions League (1992, 2017 en 2022) en de twee sterren verwijzen naar de meer dan twintig (22) nationale kampioenschappen. Op het midden van de borst prijkt een badge van de Marokkaanse vlag. Dit is de officiële Botola Pro kampioensbadge, welke Wydad Casablanca dit seizoen op de tenues draagt, omdat het vorig seizoen kampioen is geworden. Op het midden van de tenues staat het logo van hoofdsponsor INGELEC en bovendien bevat het thuisshirt een v-hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een goud vlak. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Wydad Casablanca uitshirt 2023

Het Wydad Casablanca uitshirt 2023 is wit en bevat een brede ronde hals, welke twee rode banen bevat met daartussen een witte baan. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron en de club op dit tenue zijn ook rood en het logo van INGELEC staat in het blauw op het uitshirt. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten. Wydad Casablanca heeft ook een alternatief uitshirt. Het Wydad Casablanca 3e voetbalshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is zwart. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden accenten. Zoals alle tenues van Macron zijn deze tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Wydad Casablanca voetbalshirts 2023, welke gedragen worden door spelers als Benayada, Benlamri, El Moutaraji, Ahada, El Hassouni, Jabrane en nog meer spelers.

Wydad Casablanca voetbalshirt bestellen

De nieuwe Wydad Club Athletic voetbalshirts 2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar (maten S, M, L, XL en XXL) & hebben een prijs van € 74,-.

Macron Sportswear
vanaf € 74
Bestellen >

 Wydad Casablanca thuisshirt 2023

Wydad Casablanca uitshirt 2023

Wydad Casablanca 3e voetbalshirt 2023