10 februari 2021

Wydad Casablanca voetbalshirts 2021

De Marokkaanse voetbalclub Wydad Athletic Club Casablanca heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe Wydad Casablanca voetbalshirts 2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit de Marokkaanse metropool de Botola Pro, beker en Afrikaanse Champions League wedstrijden in 2021. Wydad Athletic en Macron lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als het uitshirt en 3e shirt.

Wydad Athletic thuisshirt 2021

Het Wydad Casablanca thuisshirt 2021 is aan de bovenkant rood en loopt middels een fading design over in een design van brede rode en witte banen. Het thuistenue is verder uitgerust met een brede, witte y-hals en is bovendien voorzien van een opstaande kraag in het rood. Deze kraag bevat twee subtiele witte lijnen. Het logo van Macron Sportswear staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat het clublogo. Boven en onder de badge staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Afrikaanse Champions Leagues (1992 en 2017) en de andere sterren verwijzen naar de 20 kampioenschappen van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Wydad Athletic uitshirt 2021

Het Wydad Casablanca uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is wit met gouden en rode accenten. De y-hals is goud en hetzelfde geldt voor het Macron hero logo op de rechterborst en de mouwen. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en dit geldt ook voor de twee dunne lijnen in de opstaande kraag. Verder bevat het uitshirt een gouden taping aan de zijkanten. Het Wydad Athletic uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met gouden details. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van Wydad Casablanca heeft ook weer hetzelfde template en lijkt veel op het thuisshirt. Dit voetbalshirt is donkerblauw en ter hoogte van het midden van het tenue loopt dit design over in brede donkerblauwe en rode banen en de kleur rood komt ook weer terug in alle details op het tenue. De band aan de onderkant van de mouwen, de twee lijnen in de opstaande kraag en de logo's zijn allemaal rood. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donker voetbalbroekje en kousen met rode details.

Ook deze tenues van Macron zijn weer voorzien van de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Deze nieuwe Wydad Casablanca voetbalshirts 2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Marokkaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar producten van het Marokkaanse voetbalelftal? Check het dan exclusief in deze winkel! 

Wydad Casablanca thuisshirt 2021

Wydad Casablanca uishirt 2021