12 februari 2020

Wydad Casablanca voetbalshirts 2020

De Marokkaanse voetbalclub Wydad Casablanca heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Marokkaanse voetbalcompetitie (de Botola Pro) en Afrikaanse Champions League gedurende dit jaar. De club werd afgelopen seizoen kampioen van Marokko, waardoor de teller qua kampioenschappen op 20 staat. Het Italiaanse sportmerk Macron verzorgt sinds 2017 de tenues van ''Les Rouges'' en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues van de club.

Wydad Casablanca thuisshirt 2020

Het Wydad Casablanca Macron thuisshirt 2020 heeft dit seizoen een modern design. Het tenue is aan de bovenkant wit en loopt vanaf het midden geleidelijk over naar het rood. Het voetbalshirt van de club van trainer Desabre bevat echter ook klassieke accenten. Zo is het shirt voorzien van een klassieke polo kraag in het rood. Deze kraag bevat twee, subtiele, dunne, witte lijnen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en op de linkerborst prijkt het logo van Wydad Athletic Club. Boven en onder het logo staan twee sterren. De sterren boven het embleem verwijzen naar de 20 kampioenschappen en de sterren onder het logo naar het winnen van de Afrikaanse Champions League in 1992 en 2007. De zijkanten van het thuistenue bevatten een witte taping en in de nek op de achterkant van het voetbalshirt is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1937. Het oprichtingsjaar van de club prijkt ook als watermerk ter hoogte van het clublogo.

Wydad Casablanca uitshirts 2020

Het Wydad Casablanca uitshirt heeft hetzelfde design als het thuishirt, maar dan een andere volgorde van kleuren. Dit tenue is aan de bovenkant rood en loopt ter hoogte van het midden van het tenue over in het wit. Het tenue bevat een overwegend witte polo kraag en de logo's van de club en Macron staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Daarnaast heeft Wydad AC een alternatief uitshirt of 3e voetbalshirt. Ook dit tenue heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt en uitshirt. Dit voetbalshirt is echter overwegend donkerblauw en deze kleur loopt naar de onderkant over in het rood. Dit is ook de kleur van de polo kraag. De kraag bevat ook weer twee dunne, witte lijntjes en de logo's van de club en Macron op het tenue zijn rood. Op beide uitshirts staat het oprichtingsjaar zowel in de nek als ter hoogte van het clublogo.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Wydad Casablanca voetbalshirts voor 2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als El Haddad, Nahiri, El Karti, Noussir en nog meer sterspelers. Helaas is het niet mogelijk om deze voetbalshirts in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar het tenue van het Marokkaanse elftal of goedkope t-shirts van Marokko? Bestel het dan in deze SHOP! Directe levering!

Wydad Casablanca uitshirt 2020