Wydad AC Casablanca voetbalshirt 2019-2020

De Marokkaanse club Wydad Athletic heeft in samenwerking met het Italiaanse sportmerk Macron de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Casablanca de thuiswedstrijden in het Stade Mohammed V gedurende 2019-2020. Check!

Het nieuwe Wydad Casablanca thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit met zowel rode als grijze accenten. De panels over de schouders zijn rood en worden afgesloten door een grijze band. Het tenue is bovendien uitgerust met een ronde hals. Het logo van Macron staat op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de Marokkaanse club. Boven het logo van de kampioen van Marokko staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Afrikaanse Champions League in 1992 en 2017. Op het midden van de borst prijkt een speciale badge met daarin de vlag van het land. Deze badge draagt Wydad AC dit seizoen op de tenues, omdat het afgelopen seizoen kampioen van Marokko is geworden. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de kraag nog twee logo's van de club. Het Wydad Casablanca thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zowel rode als grijze details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Wydad Athletic voetbalshirts voor 2019-2020, welke gedragen worden door spelers als Jebor, Onajem, Haddad, Nekkach, Nahiri, El Karti en nog meer sterspelers. Helaas is het niet mogelijk om deze voetbalshirts in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar het tenue van het Marokkaanse elftal of goedkope t-shirts van Marokko? Bestel het dan in deze SHOP! Directe levering!