6 december 2017

Wydad Casablanca voetbalshirts 2017-2018

De Marokkaanse club Wydad Casablanca neemt als winnaar van de Afrikaanse Champions League deel aan het WK voor clubteams. In de finale van het kampioenenbal versloeg de club de Egyptische club Al Ahly. Dat betekent dat we de voetbalshirts van de Marokkaanse club niet onbesproken kunnen laten. In deze shirts speelt Wydad Casablanca namelijk de wedstrijden om het WK voor clubteams, welke van 6 december tot 16 december plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2016 is het Italiaanse sportmerk Macron kledingsponsor van de club. Check hieronder de details van het thuisshirt, uitshirt en het speciale Champions League shirt van de club.

Wydad Casablanca thuisshirt 2017-2018

Het Wydad Casablanca thuisshirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Het shirt is geheel rood en bevat verder witte details, waardoor het tenue geheel in stijl is van de clubkleuren van de Marokkaanse club. De witte accenten komen terug in de crew neck en in een brede band aan de zijkanten van het tenue. Ook de onderkant van het shirt bevat een witte band. De rechter borst van het thuisshirt bevat het logo van kledingsponsor Macron en op de mouwen komen de trademark tekens van het Italiaanse merk terug. De linker borst bevat het logo van de club. Boven het logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de meer dan tien (veertien) gewonnen kampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor INGELEC. Op het midden van de borst staat bovendien een speciale badge, welke bestaat uit de ster uit de vlag van Marokko. Dit is een kampioen badge, die de club de komende jaargang mag dragen, omdat het in 2017 ook kampioen geworden is. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met een witte strip en rode kousen.

Wydad Casablanca uitshirt en Champions League tenue 2017-2018

Het uittenue van Wydad Casablanca heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter geheel licht blauw en bevat navy blauwe details. Deze zijn te vinden in de ronde hals, de strip aan de zijkanten van het shirt en een band aan de onderkant van het tenue. De logo's van de club, adidas en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit geldt ook voor de kampioensbadge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen. Naast dit tenue heeft de club ook een speciaal Champions League shirt, waarin de club de finale van de Afrikaanse CL speelde. Dit shirt heeft een wat flitsender design dan de hierboven besproken voetbalshirt. Dit shirt is overwegend wit en bevat een graphic print van rode zeshoeken over de onderkant van het shirt. Deze zeshoeken worden naar de onderkant van het voetbalshirt steeds breder en roder. Bovendien bevat het shirt aan de onderkant verticale witte strepen. Verder wordt het Champions League shirt gekenmerkt door de ronde hals in het rood en de knoopjes in het verticale vlak daaronder. De bies aan de onderkant van de mouwen en de strip aan de zijkanten van het shirt zijn ook rood. Verder is de achterkant van het shirt geheel wit. De logo's van de club en Macron staan op de borst en de trademark tekens van het Italiaanse merk staan op dit shirt weer op de schouders. Bovendien bevat dit shirt speciale CAF Champions League badges op de mouwen. Het Champions League tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte accenten.

Helaas zijn de voetbalshirts van Wydad Casablanca vooralsnog nergens te koop! Ben je fan van het nationale elftal van Marokko en wil je dit elftal aanmoedigen? Bestel het dan exclusief in deze online shop! Directe levering!