Worker bee op Manchester City Nike tech fleece joggingspak 2019

Nike neemt dit jaar afscheid van Manchester City met een wel heel vet tech fleece joggingspak! Het nieuwe tech fleece pak van ''The Citizens'' staat namelijk geheel in het teken van de ''Worker Bee'.'' Daarover vertellen we straks meer. Het is bekend dat Puma vanaf komende zomer verantwoordelijk is voor de tenues en trainingskleding van de Engelse kampioen. Nike heeft afgelopen week haar laatste collectie voor de club gelanceerd. De 2019 collectie wordt in de tweede seizoenshelft van 2018-2019 gedragen en bevat dus ook een nieuw tech fleece joggingspak. Dit pak wordt rondom de trainingen en wedstrijden vanaf nu tot ongeveer mei door de sterren van de club gedragen en wordt bovendien soms als presentatiepak gebruikt. We bespreken het opvallende pak hieronder!

Zwart Manchester City tech fleece vest en joggingsbroek 2019

Op het oog heeft het nieuwe tech fleece pak van City een vrij simpel design. Niets is minder waar. Nike heeft namelijk een uniek detail verwerkt op de linkerschouder van het tech fleece vest. Hier prijkt namelijk de zogenaamde ''Worker Bee.'' Deze bezige bij is een belangrijk symbool van de stad Manchester. Het is namelijk een ode aan de mentaliteit van de arbeiders in Manchester tijdens de industriële revolutie. Diezelfde mentaliteit zal City nog nodig hebben, willen ze dit jaar de titel prolongeren en een gooi doen naar de Champions League. Het vest van het nieuwe joggingspak is verder geheel zwart en bevat monochrome logo's van Nike en de club op de borst. Dit betekent dat de logo's dezelfde kleuren hebben als het vest en daardoor bijna niet opvallen. Het nieuwe Manchester City tech fleece vest heeft verder de gebruikelijke kenmerken. Zo is het vest gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. Dit heeft geresulteerd in een super zacht fleecemateriaal, welke je ook nog eens lekker warm houdt. Het vest is ook dit jaar weer uitgerust met een driedelige capuchon, waarin je je perfect kunt verstoppen. De zijkanten van het vest bevatten zakken en de achterzoom van het jack is net wat langer. Dit biedt weer de optimale bescherming. 

De Manchester City tech fleece joggingsbroek voor 2019 is qua materiaal en kleur hetzelfde. Ook de logo's op deze sweat pants zijn monochroom en Nike heeft dit jaar een extra zakje met rits ter hoogte van de rechterknie aangebracht. Verder is er niks veranderd aan de functionele kenmerken van de broek. De bovenkant is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de Manchester City tech fleece joggingsbroek bevat zogenaamde cuffs, waardoor de broek lekker strak aansluit op de enkels. Kenmerkend aan de Nike tech fleece broeken is natuurlijk ook de toelopende fit, wat betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt.

Check hieronder de foto's van het voorlopig laatste City tech fleece pak van Nike. Ook de nieuwe windrunner van het keurkorps van Guardiola staat in het teken van de Worker Bee en check bovendien het nieuwe trainingspak voor 2019!

Manchester Nike tech fleece pak 2019 bestellen

Het Manchester City tech fleece joggingspak met worker bee kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! De prijs van het vest is € 100,- en de prijs van de joggingsbroek is € 90,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel dit gave tech fleece pak direct in deze winkel! 

 of deze SHOP