Het fel gele Manchester City trainingspak 2019

Het nieuwe, fel gele Manchester City trainingspak voor 2019 is vandaag officieel gelanceerd! ''The Citizens'' moeten alle zeilen bijzetten om het kampioenschap te prolongeren. Met een achterstand van zeven punten op concurrent Liverpool is er werk aan de winkel. Dat Nike dit mee heeft laten wegen in het design van het nieuwe trainingspak, lijkt ons sterk. Feit is wel dat de spelers lekker opvallen in het nieuwe pak. Dit betreft (waarschijnlijk) het laatste Manchester City trainingspak van Nike. Vanaf het seizoen 2019-2020 neemt Puma het stokje over. Dit nieuwe pak wordt alleen gedragen van januari tot mei 2019. In juli wordt de nieuwe trainingslijn door Puma gelanceerd. Check hieronder het design van het nieuwe City trainingspak!

Fel geel Manchester City training sweater en trainingsbroek 2019 - het laatste trainingspak van Nike

Het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2019 bestaat weer uit een training top en een strakke trainingsbroek. Ook de trainingstrui van City heeft een metamorfose ondergaan, waardoor de trui nog modieuzer is! Nike heeft namelijk een verandering aangebracht in de taping over de mouwen en schouders. Deze bestaat niet meer uit flitsende, zigzagstrepen, maar zijn vervangen door dunnere lijnen. In deze lijnen is de swoosh van Nike verwerkt en de onderkant van de band wordt afgemaakt door de bijnaam van de club: CITY! Omdat de swoosh op de mouwen prijkt, staat deze niet op de rechter borst. In plaats daarvan prijkt het Nike Sportswear logo op de rechter borst. Dit is het logo dat Nike veelal gebruikt op de casual kleding. Tot zover de verandering van het template. De Manchester City training sweater voor 2019 heeft namelijk een opvallend kleurtje. De top is neon geel (VOLT), waardoor de spelers direct opvallen wanneer zij het veld betreden voor de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2019. Verder heeft de trui de gebruikelijke kenmerken. De sweater bevat een hoge hals met een rits en de mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen. Bovendien zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met duimgaten, voor een perfect fit. De achterzoom is door Nike weer wat langer gemaakt en dit biedt weer de ideale bescherming tijdens de winter! 

Nike heeft de verandering van het template ook doorgevoerd in de nieuwe Manchester City trainingsbroek. De trainingsbroek voor 2019 is namelijk zwart en bevat aan de zijkanten een fel gele taping. In deze band is ook weer de swoosh van Nike verwerkt en ook deze strip wordt afgesloten door de bijnaam van de club: CITY. Op deze broek staat ook het woordmerk van Nike en uiteraard mag het logo van de Engelse kampioen niet ontbreken. Verder bevat de broek de gebruikelijke functionele kenmerken. De bovenkant van de Manchester City trainingsbroek bevat een een tailleband en de onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Kenmerkend aan de trainingsbroeken van het Amerikaanse sportmerk is de toelopende fit. De broeken vallen namelijk strak om de enkels en kuiten! Alle items uit de Nike trainingslijn van City zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie!

Check hieronder de afbeeldingen van het laatste Manchester City trainingspak van Nike en check ook het laatste trainingsshirt!

Manchester City trainingspak 2019 bestellen

Het fel gele Manchester City trainingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De top en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor volwassenen hebben beide producten een prijs van € 65,- en voor kinderen zijn deze € 55,-. Het totale pak is voor volwassenen dus € 130,- en voor kinderen € 110,-. Of check het overzicht met andere City producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel dit vette trainingspak direct in deze SHOP 

of deze winkel!