Het Manchester City trainingsshirt voor 2019

Er gingen al langer geruchten rond dat het Nike Sportswear logo terugkeert op de voetbalshirts van het Amerikaanse sportmerk. Een maand geleden ging het nog om de 3e shirts voor 2019-2020, het logo lijkt echter al eerder geïntroduceerd te worden. Vandaag lekten de eerste details van het nieuwe Manchester City trainingsshirt voor 2019 uit en dit shirt lijkt een eerste aanzet te zijn naar de terugkeer van het Nike Sportswear logo. Het Manchester City trainingsshirt voor 2019 wordt binnenkort door Nike en de Engelse kampioen officieel gelanceerd en wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019, dus van januari tot mei 2019. Benieuwd naar de eerste details van het shirt? Check het hieronder!

Manchester City training shirt en tenue 2019 met Nike Sportswear logo

Het nieuwe Manchester City trainingsshirt voor 2019 wordt waarschijnlijk geheel fel geel (VOLT) en heeft het iconische Nike Vapor template. Dit betekent dat het shirt is uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De mouwen bevatten weer een speciale taping. De afgelopen twee seizoen bestond deze taping uit flitsende strepen. Daar is niet veel aan veranderd. De taping van het Manchester City trainingsshirt voor 2019 bestaat uit dunne, zwarte strepen en hierin is de swoosh van Nike een aantal keer verwerkt. De taping wordt aan de onderkant afgesloten door de bijnaam van de club: CITY. Niet alleen de taping op de nieuwe trainingstenues is nieuw, ook het logo van Nike op de borst is anders. Dit betreft namelijk het Nike Sportswear logo. Dit is eigenlijk het woordmerk van Nike. De laatste keer dat dit logo op een tenue van het Amerikaanse sportmerk stond was in 1995. De linker borst is uiteraard wel uitgerust met het logo van ''The Citizens.'' Een ander kenmerk van het trainingsshirt is het feit dat de achterzoom wat langer is en dit biedt de optimale bescherming. Uiteraard zijn deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Waarschijnlijk presenteren Nike en de club uit Manchester ook nog een bijbehorend trainingsbroekje. Volgens de geruchten is dit broekje zwart en bevat het short aan de zijkanten dezelfde taping als de strip op de schouders en mouwen. Dit nieuwe shirt wordt waarschijnlijk binnen een maand gelanceerd. Dit betreft tegelijkertijd ook het laatste shirt voor 2018-2019. Medio mei wordt de nieuwe collectie voor 2019-2020 gelanceerd. Wordt vervolgd!

Manchester City trainingsshirt 2019 bestellen

Het nieuwe City trainingsshirt voor 2019 kan je vanaf december bestellen in de onderstaande SHOP. Dit kan zowel voor volwassenen (S, M, L, XL en XXL) als voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176). De prijs van het shirt voor kinderen is € 40,- en voor volwassenen € 45,-. Wil je andere producten van City bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe shirt exclusief in deze SHOP!