21 juni 2018

Wolverhampton Wanderers voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Wolverhampton Wanderers voetbalshirts voor 2018-2019 zijn vandaag officieel gelanceerd door de nieuwbakken Premier League club en adidas onder het motto #OldGoldNewChallenge. In deze nieuwe tenues speelt de promovendus de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2018-2019. ''The Wolves'' werden afgelopen seizoen kampioen in de Championship, waardoor de club na zes jaar afwezigheid weer terug is op het hoogste niveau van Engeland. Adidas is dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Wolverhampton Wanderers FC. In mei tekenden beide partijen een contract tot en met 2022. Adidas vervangt Puma als kledingsponsor van de club. Beide partijen lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. Check hieronder het design van beide nieuwe tenues.

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Wolverhampton Wanderers is zoals altijd geheel oranje met zwarte accenten. Deze zwarte details zijn te vinden in de ronde hals, de drie adidas strepen over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het loog van adidas is zwart, evenals de omlijning van het embleem van de club op de linker borst. Wolverhampton heeft dit jaar ook een nieuwe hoofdsponsor. W88 prijkt dit seizoen op het midden van de tenues en is de opvolger van The Money Shop. Verder bevat het tenue weinig spannende accenten. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten drie adidas strepen. De kousen zijn ook een combinatie van zwart en oranje.

Wolverhampton Wanderers uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Wolverhampton Wanderers is geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Het shirt bevat namelijk dunne, horizontale strepen. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen in elkaar over. De strepen op het shirt zijn wit en zilver. Ook dit tenue bevat zwarte accenten. De crew neck is uitgerust met een zwarte lijn, de bies aan de onderkant van de mouwen ook en de drie strepen van adidas zijn ook zwart. De logo's van adi, de club en W88 staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte stripes. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van de club van manager Nuno. In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Neves, Jimenez, Jota, Boly en nog meer sterspelers.

Wolverhampton Wanderers shirt kopen

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers shirt voor 2018-2019 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Vanaf augustus kan je dit shirt ook kopen in de online shop van Subside Sports. Kan je moeilijk aan dit shirt komen? Stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen je wellicht helpen!

Heb je een mening? Deel het hieronder!