Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023

Wolverhampton Wanderers en kledingsponsor Castore Sportswear hebben vandaag het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''RUN WITH THE PACK.'' In dit tenue spelen ''The Wolves'' de Premier League, FA Cup en League cup thuiswedstrijden in het Molineux Stadium gedurende 2022-2023. Het tenue wordt ook door het vrouwenelftal gedragen in de Womens' Norhern Premier Division. Wolverhampton Wanderers eindigde afgelopen seizoen op de tiende plek in de Engelse competitie. Ook dit seizoen is Castore weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Wolverhampton Wanderers voetbalshirts. Het Engelse sportmerk is sinds de zomer van 2021 de kledingsponsor van de in 1877 opgerichte club.

Wolverhampton Wanderers thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is oranje met verschillende, zwarte accenten. De V-hals van het tenue is zwart en hetzelfde geldt voor een vlak op de zijkanten van het voetbalshirt. Dit vlak loopt door over de achterkant. De band aan de onderkant van de mouwen is voor een deel zwart/wit. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Castore en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor ASTROPAY versiert het midden van het voetbalshirt. De online paymentprovider is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Wolverhampton. De linkermouw bevat het logo van subsponsor 12BET. Ook dit is een nieuwe sponsor op het tenue van de Engelse voetbalclub. Het Wolverhampton Wanderers thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een oranje baan. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Castore. De kousen van het tenue zijn volledig geel en bevatten een afbeelding van de wolf uit het clublogo.

De nieuwe Wolverhampton Wanderers tenues zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic/pro voetbalshirts bevatten lasergesneden panels aan de achterkant en zijkanten voor een maximaal ademend vermogen in de zones waar de spelers het meest zweten. De tenues bevatten aan de achterzijde een matte, glanzende stof, waardoor de bewegingen van de spelers nog meer geaccentueerd worden. De replica tenues bevatten ook een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Wolverhampton Wanderers thuisshirt, dat vanaf nu tot einde van het seizoen gedragen wordt door spelers als Jiménez, Neves, Trincao, Neto, Coady, Saïss, Silva, Podence, Chiquinho en nog meer spelers.

Wolverhampton Wanderers thuisshirt kopen

Het Castore Wolverhampton thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 75- voor volwassenen en € 60,- voor kinderen. In deze winkels kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering! 

Bestel het Wolverhampton Wanderers thuistenue direct in deze officiële SHOP!

of deze Wolverhampton Wanderers fanshop

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023