Wolverhampton Wanderers derde wedstrijdshirt 2021-2022

Meer shirtnieuws uit de Premier League. Wolverhampton Wanderers heeft haar nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Castore. Castore is een Engels sportmerk en is nieuw als kledingsponsor van de Engelse club. Castore is sowieso een relatief nieuw sportmerk die meedoet op de voetbalshirts markt. Zij hebben bij ‘’The Wolves’’ de verantwoordelijkheden van adidas overgenomen. Het nieuwe derde wedstrijdshirt is aankomend seizoen te bewonderen in de Engelse Premier League, FA Cup en Carabao Cup gedurende het seizoen 2021-2022. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Engelse club? Check de details hieronder!

Wolverhampton Wanderers derde wedstrijd shirt en tenue 2021-2022

Castore heeft bij het nieuwe derde wedstrijdshirt gekozen voor een enigszins klassieke look. Het tricot wordt gekenmerkt door de witte basiskleur en een subtiele strepen print op de body en de mouwen van het shirt. Het shirt is verder uitgerust met sierlijke biesjes in de kleuren oranje/zwart. Dit motief komt ook terug in de V-hals van het shirt. In de binnenkant van de kraag staat geschreven ‘’ONE PACK’’ Op de schouders van het shirt zijn oranje vlakken te zien. Oranje is de clubkleur van de Engelse club. Op de rechterborst staat het logo van de kledingsponsor. Het logo van Castore is zwart van kleur. Het clubwapen van Wolverhampton Wanderers staat op de linkerborst. Sponsor ManBet X heeft dit jaar weer een centrale plek op het shirt. Het logo is zwart van kleur. Sinds enkele jaren is het fenomeen Sleeve Sponsor in de voetbalwereld geïntroduceerd. Zo ook op het tenue van ‘’The Wolves.’’ Subsponsor Bitci heeft hier namelijk een plek op het shirt gekregen. Aan de onderkant van het tenue, en ook aan de binnenkant, staat het motto van de Engelse club ‘’BETTER NEVER STOPS” Het thuistenue van Wolverhampton Wanderers wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met witte kousen, beide zijn uitgerust met oranje details. Ook uitingen van club en kledingsponsor Castore zijn hierop terug te zien. Check ook het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2021-2022.

Wolverhampton Wanderers voetbalshirt bestellen

De Castore Wolverhampton Wanderers voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 70,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. In deze winkels kun je het voetbalshirts van ‘’The Wolves’’ ook laten bedrukken met je naam en rugnummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Engelse Premier League club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Wolverhampton Wanderers voetbalshirts in deze officiële shop!

Of DEZE FANSHOP