Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2021-2022

Castore en ''The Wolves'' hebben vandaag het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Wolverhampton de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in 2021-2022 in het Molineux Stadium. Vanaf dit seizoen is het Engelse sportmerk Castore de kledingsponsor van Wolverhampton Wanderers. Het relatief nieuwe sportmerk volgt adidas op en verzorgt dit seizoen bovendien de tenues en trainingskleding van Newcastle United en Rangers FC.

Wolverhampton Wanderers thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Castore Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2021-2022 is dit jaar uiteraard weer geheel oranje. Het tenue heeft de iconische tint oranje (130 C – Old Gold) en heeft verder een vrij standaard design. Het tenue is uitgerust met een brede V-hals met rondom een subtiele zwarte lijn. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van zwart en oranje en de zijkanten van het Wolverhampton thuistenue bevatten een zwarte band, geflankeerd door een dunnere, witte lijn. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''ONE PACK'' en is ook uitgerust met de logo's van de club en Castore. Deze logo's verschijnen bovendien op de borst. Sponsor ManBet X versiert dit jaar weer het midden van het tenue. Het gokbedrijf is sinds 2019 de shirtsponsor van de club uit de gelijknamige stad. De linkermouw van het tenue bevat het logo van subsponsor Bitci.com. Verder bevat het tenue nog een aantal andere details. In de nek op de achterzijde van het tenue is een graphic van de clubkleuren aangebracht en de onderkant van het tenue bevat aan de binnenkant het motto van de club: ''BETTER NEVER STOPS.'' Het thuistenue van Wolverhampton Wanderers wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De tailleband van het broekje bevat de naam van de club in het zwart en de zijkanten van het broekje zijn voorzien van een diagonale, brede oranje taping. Op de broekjes verschijnen ook de logo's van de club en Castore in het oranje. De kousen van het Wolverhampton Wanderers thuistenue 2021-2022 zijn ook oranje en bevatten op het midden de wolf uit het clublogo en aan de bovenkant een zwarte band.

Wolverhampton Wanderers keepersshirt 2021-2022

Tegelijkertijd met het thuisshirt lanceerden de club en Castore ook het nieuwe keeperstenue. Het keepersshirt bevat een all-over graphic swirl print in het zilver/geel/wit. De mouwen van het tenue zijn zilver met aan de onderkant een zwarte band. Dit is ook de kleur van de V-hals. Verder staan de logo's van de club en sponsoren op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor alle details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Adama Traoré, Jiménez, Neto, Neves, Silva, Trincao, Semedo, Coady, Moutinho en nog meer spelers en check nu ook het nieuwe Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022. 

Wolverhampton Wanderers thuisshirt kopen

Het Castore Wolverhampton voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 70- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. In deze winkels kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering! 

Bestel het Wolverhampton Wanderers thuistenue direct in deze officiële SHOP!

of deze Wolverhampton Wanderers fanshop

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2021-2022