Wolverhampton Wanderers 3e shirt 2020-2021

Wolverhampton Wanderers draagt dit seizoen tijdens de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup niet alleen het blauw/witte uitshirt, maar in sommige wedstrijden ook het 3e shirt. Dit tenue werd afgelopen week officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van dit nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2018 namelijk de kledingsponsor van ‘’The Wolves.’’

Wolverhampton Wanderers 3e shirt 2020-21 | Een eerbetoon aan Portugal

Het nieuwe Wolverhampton 3e voetbalshirt is een eerbetoon aan het Portugal voetbalshirt. Dat is niet heel gek, de invloed van Portugal op de club is dit seizoen namelijk weer vrij groot. Nuno Espirito Santos is ook dit seizoen weer de manager van de Premier League club en bij de club spelen ook sterren als Diogo Jota, Rúben Neves, Pedro Neto, Daniel Podence, Joao Moutinho en Rui Patricio. Het voetbalshirt van Wolverhampton Wanderers is dan ook een kopie van het traditioneel tenue zoals we dat van Portugal kennen. Het 3e tenue is bordeaux rood met verschillende groene accenten. Het voetbalshirt is uitgerust met een brede, groene v-hals met een subtiele witte lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van adidas op de rechterborst is groen en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue. Sponsor ManBetX versiert het midden van het tenue en ook het logo van de gokgigant is groen. Op de linkerborst van het tenue prijkt de clubbadge in de kleuren van de Portugese vlag. Het tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de clubbadge en het adidas performance logo op het short. De kousen zijn groen met aan de bovenkant bordeaux rode adidas stripes. Ook deze adidas voetbalshirts zijn weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Wolverhampton Wanderers 3e shirt 2020-2021.

Wolverhampton Wanderers uitshirt bestellen

Het Wolverhampton 3e shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de fanshop van de Engelse club. De prijs van het shirt is € 89,95 en het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen. Ben je op zoek naar andere merchandising van de Premier League club? Check het dan in de onderstaande fanshop. Directe levering! 

Bestel je Wolves tenue altijd in de Wolverhampton Wanderers fanshop

of deze SHOP!

Wolverhampton Wanderers 3e shirt 2020-2021