Wolverhampton Wanderers uitshirt 2020-2021

Wolverhamtpon Wanderers en adidas hebben vandaag het nieuwe Wolverhampton Wanderers uitshirt 2020-2021 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van manager Nuno de Premier League, FA Cup en League uitwedstrijden dit seizoen. The Wolves eindigden afgelopen seizoen op een zevende plek in de Engelse competitie en omdat Arsenal de FA Cup won, was dit niet genoeg voor een Europa League ticket. Sinds de zomer van 2018 is adidas kledingsponsor van de Engelse club en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues.

Wolverhampton Wanderers uit shirt en tenue 2020-21

Het Wolverhampton Wanderers uitshirt 2020-2021 heeft een standaard template, namelijk het adidas Condivo 20 template. De body van het uittenue bevat een all-over print. Deze print in het lichtblauw/wit heeft wat weg van een wervelstorm en wordt door de club een ‘’urban-print’’ genoemd. De bovenkant van het tenue is wit en verder is het voetbalshirt uitgerust met donkerblauwe details. De adidas EQT collar is onder andere navy blauw. Deze kraag is geïnspireerd door de v-hals van verschillende adidas voetbalshirts van de jaren ’90 en is vrij breed. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn marineblauw. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede banden aan de onderkant van de mouwen. Deze banen zijn navy blauw en oranje. Het adidas logo prijkt in het donkerblauw op de linkerborst. Het Duitse sportmerk en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Molineux Stadium hebben nog tot de zomer van 2022 een contract. De clubbadge bevindt zich op de andere borst en hoofdsponsor ManBetX staat op het midden van de tenues. Het gokbedrijf is sinds vorig seizoen de shirtsponsor van Wolverhampton.

Het Wolverhampton Wanderers uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant de strepen in het navy blauw. Zoals alle adidas tenues zijn de shirts ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Adama Traoré, Jiménez, Doherty, Podence, Jota, Neves, Neto en nog meer spelers en check ook het nieuwe thuisshirt of 3e shirt

Wolverhampton Wanderers uitshirt bestellen

Het Wolverhampton uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze shops kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering! 

Bestel je Wolves tenue altijd in deze SHOP!

of de  Wolverhampton Wanderers fanshop

Wolverhampton uitshirt 2020-2021