Wolverhampton Wanderers uitshirt 2019-2020

Wolverhampton Wanderers en adidas hebben nu ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue spelen ''The Wolves'' de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende 2019-20. Wolverhampton Wanderers speelt dit seizoen ook in de Europa League, omdat het afgelopen seizoen als zevende is geëindigd in de Engelse competitie. Adidas is sinds 2018 kledingsponsor van Wolverhampton en beide partijen hebben nog een partnership tot 2022.

Zwart Wolverhampton Wanderers uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt voor 2019-2020 is zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale oranje pinstripes over het tenue. De oranje accenten komen ook weer terug in de drie strepen van adidas op de schouders en de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het adidas logo op de rechterborst is oranje. De andere borst bevat het logo van de club van manager Nuno en op het midden van het tenue staat sponsor ManBetX. Het uittenue van The Wolves wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met oranje strepen. De kousen van het nieuwe uittenue van Wolverhampton zijn oranje met aan de bovenkant zwarte adidas stripes. Uiteraard zijn de nieuwe tenues van de Engelse club uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Jota, Neves. Jimenez, Costa, Traore, Cavaleiro en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt! 

Wolverhampton Wanderers uitshirt kopen

Het nieuwe uittenue van The Wolves kun je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 89,95 en het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen. In deze shop kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. 

Bestel je Wolverhampton tenue in deze SHOP

of een Wolves retro shirt in deze WINKEL! 

Wolverhampton Wanderers uitshirt 2019-2020